Колку лесно се заљубувате?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување
Јас бев заљубен (ако беше тоа љубов) во 7 одд во типка.. едно 2 години.. тогаш бев затрескан. Барем така мислев.

Поминаа многу години.. типки си одат доаѓаат,но го немам тоа чувство што го чувствував тогаш,чувство од кое не можам да спијам,чувство кое .. ај да не почнувам со лигави работи , НЕ СУМ ПОЧУВСТУВАЛ ЉУБОВ , И не сум сигурен дали постои... јас повеќе го сфаќам како атракција која може да се создава со години, и може да се изгуби во само 2 минути...

Имам развиено своја теорија за ова ама за тоа во друга прилика.
(ако сакам да привлечам типка тоа од мене зависи,а не постои "нешто" што е мистериозно и се вика љубов.. и доаѓа ОД "непознати" причини) ...
за да се најдеш со "типката на твојот живот" не ти треба љубов туку памет;)

Премногу тешко, порано се заљубував полесно, но од досегашните искуства многу потешко . Дистанцата е многу присутна и притисокот во самата себе што го имам, и се плашам да сум пак повредена.
Ми треба долг временски период и запознавање карактеристики на партнерот.

бев затрескан у една...али поради некои работи не бидна нишо со неа...после тоа многу тешко иде заљубувањево у пм!:vozbud::vozbud:

бев затрескан у една...али поради некои работи не бидна нишо со неа...после тоа многу тешко иде заљубувањево у пм!:vozbud::vozbud:

Тешко се заљубувам,а богами и тешко се одљубувам...:smir:

Мнооооооооооооооогу тешко
лесно се затрескувам ама тоа брзо ми мине.Ама за заљубување .....
Само еднаш сум била заљубена до сега.

Леле сирота јас се заљубувам мнооогу лесно или тоа ја си го викам занес....

не се заљубувам лесно.. не и мн тешко што знам...ама и мн лесно можам да ја заборавам... и ако со делата не покажувам така ..:toe:

Тешко се заљубувам...ептен цврст карактер сум...треба ептен да ми се допаѓа детето па да се заљубам...не сум била досега ниеднаш заљубена..не паѓам у несвес...

УПМ темава, ме тера да мислам дека сум прекршил некои мои принципи :nerv:

За да се заљубам, ми треба време, нежност, емоции, разбирање.

И таман кога ќе се заљубам, нешто тргнува наопаку :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Jas sto zapoznav eden tip tak alesno se sopnav na nego i premnogu go zasakav. I den denes go sakam iako toj mi tvrdi ne bil skinat seuste...jas go sakam i skinat i neskinat ...mislam ova moabetov deka go komparirav so zolto cvece....

Тешко засакувам некој,ама кога сакам,сакам,најмногу сакам.:pipi:

Во принцип знам лесно да се залетам, да летнам у облаци целата, ама значи зборувам овде за обична занесеност. А за да се заљубам, за да можам да кажам дека сум вљубена... е тоа малце потешко. Долго време ми треба. Всушност и не е до времето, може јас и полесно ќе се заљубам, ама додека покажам и додека си признаам на себе дека сум заљубена, треба да помине подолго време.

Лесно се заљубувам за жал:kesa:и многу страдам...сега сум заљубена премногу,се борам да ги згаснам тие чуства и ми успева некако, а ако се заљубам повторно трето разочарување нема да издржам:uvo:

i lesno i tesko zavisi od toj vo koj ke se zaljubam,no kako sto brzo mozam da se zaljubam taka moze preku nok TOCKA da stavam na se:helou:

Тешко, многу тешко... А за заборавање па што знам.... кога како. Обично ми треба нова личност подобра од претходната за да ја заборавам таа. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom