Колку го сакате/сте го сакале школото ?

• Креатор на темата Креатор на темата ApocaLypTo
  • Време на започнување Време на започнување
Колку го сакам сега незнаете :vozbud:се беше полесно...имаше дружење,пијанки едно друго сега некако е подруго...би сакал да се врати тоа време

Колку го сакам сега незнаете :vozbud:се беше полесно...имаше дружење,пијанки едно друго сега некако е подруго...би сакал да се врати тоа време

Е тоа е бе брат растеретен си бил од се друштво ово оно. Интересно било, не дека сега нема пијанки али друго време беше. Сега како да сме пораснати демек:pos2::pos2:

jas si go sakav skoloto i osnovno i sredno i sega na faks..nikogas ne sum imala problemi so ucenjeto a profesorite me obozavaa:vozbud: samo super spomeni imam od tie periodi.. ama i sega na faks e odlicno..:wink:

Не го сакам средново, не заради тоа што треба да се учи како материја туку заради оние животни лекции, сите нервози и труд што паѓаат во вода зошто ете татко ми нема парфимерија или не ги носи секој месец на ручек професорите, ама барем се тешам дека нема да останам шупелка во главата и се што правам е постигнато лично преку мој грб.:pipi:

Па може да се каже дека го сакам:jaj:
интересно е бе, зафрканције, бегање од часоој, пред школо на кафе, после школо на кафе, у меѓувреме ако се губи некој час пак на кафе:pipi: колку сакаш личности за реметење :pos: ЛЕПОТА

e denovi li bea tie denovi, ke si tzime i ke si placime po niv ...... zakon bese srednoto, se odese na nastava koga ke ti se prisaka, sloboda imas, sloboden den ti e sekoj vtor, dnevna sema kafe + cigarce, site AAAA za pijanki pravenje .....zivot, ubavo ni vikaa ke zalite za ovie denovi, a nie ma begaj sea posle ke nema beganje ke se uci ..... ali zivot odi ponatamu :toe:

..моментално многу си го сакам*ми недостига*:toe:Секогаш е така.Кога сум дома и мис д скул, ама кога сум во него ај хејт ит=)

Го сакав многу ама сега несакам ни да го намирисам!!

Има моменти кога го сакам, има моменти и кога го мразам, но сепак школото е добро место за дружење.

јас ич не сакам да го видам!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Го сакав средното многу, само памтам дека прва година имав проблеми да се навикнам. Ама после беше супер. И основно не беше лошо, сменав две училишта, во двете беше супер.

Сега факултетот си го обожавам и средината ми е погодена..

Има моменти кога го сакам, има моменти и кога го мразам, но сепак школото е добро место за дружење.

Го сакам кога сум дома, а го мразам кога сум во него...

Сега не го сакам баш оти оваа година ми е досадно,
а претходните го сакав многу.
Се дружевме,правевме глупости.закон еј:smir:

во средното школо во кое завршив ми биле најубавите дружби,зафрканции и мислам дека самите тие околности секојдневните бегања,кафињата,правењето далавери ми ги правеле школските денови доста интересни што значи дека школските денови никад нема да ги заборавам тие ми се единственото богадство во моето минато кои ќе ми бидат трајно сеќавање!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom