Колку го сакате/сте го сакале школото ?

• Креатор на темата Креатор на темата ApocaLypTo
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не сум го сакал и нема да го сакам.....

последниве две недели ептеееенннн го мразам а и ги мразам повекето професоришта:tapp::tapp:

До осмо не го сакав ич а сега средно незнам интересно ми е ...не го сакам поради испрашвења а за друго останато го сакам

си го сакам школото, не заради другарите(тотални идиоти се) него заради та што учиме.:toe:

Во средно, во лудите години, кога се ни е поважно од учењето имало моменти кога сум посакувала да се урне цело школо :), но тоа биле моменти, денови...
Сега баш си го сакам факултетот. Можеби има врска тоа дека го учам тоа што највеќе го сакам во животот и што одсекогаш ме интерсирало, можеби има врска и добриот однос кој постои меѓу студент-студент и студент-професор, не знам со сигурност да кажам. Но, со исклучок на тоа што од мене се бара тотална посветеност и сосем малку имам слободно време (тоа се моменти кога и не сум баш воодушевена) сепак го сакам школото :toe:

Многу го сакав средното... ми недостасува

Како образовна институција училиштето е до некаде океј ..
Како воспитна институција училиштето е за никаде , никогаш не сум можел да ги сватам кодексите за примерно однесување :toe:

go sakav i odev ama u cetvrta sredno(gimnazija)ic ne mi se odese i begav od casovi-mi zdosadi i imav mnogu neopravdani

1.Го сакам зошто таму има најголема дружба и глупости и учиш многу корисни работи :vozbud:
2.Го мразам само заради една причина...учам предмети кои не ги сакам:tapp:
Како биологија , Македонски , Математика ( ама јако е зашо ја реметиме наставничката ) Француски... :pipi:

го сакам само заради заебанциите и такви работи

Леле ептен го мрзам!
Баш ради тоа прва се испомучив, лани нешто боље беше ама пак така.. Оваа година пробувам боље ама неможам ептен го мрзам.. Чекам да стигнам на факс..
Сепак си имам зацртано нешто што го сакам и стварно сакам да го учам.. У средно вака сум принудена да учам свашта, најмногу уживам на изборните.. Поинаков дел од школото ми се.. За разлика од другото ИНТЕРЕСЕН..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom