Колку го сакате/сте го сакале школото ?

• Креатор на темата Креатор на темата ApocaLypTo
  • Време на започнување Време на започнување
го мразам исто така посебно на крајот ко ке дојдат испити па вежбање клавир бла бла...едниствено ми се оди да се видам со други шо си живеам од други градови шо се и бисерите и глупостите праење на часовите...се понашаме како мали деца..

Го сакам школото и многу ке ми биде криво кога ке матурирам оваа година...али после иде факултет:smir:

Мразам да учам, едвај проаѓам година, ама сакам да идам во школо

Немам негативно мислење за училиштето и училишните денови. ОК ми беа :pipi:.

СМРТ ЗА ПЕДЕРИ!!!

Оуу, не ова е тема за школо... па, мразам учење али од друга страна, можам да ги заебавам професорите... па неутрален сум ја

Па вака сеа.. Повеќето од вас мислам дека ќе кажат дека ич не го сакаат/сакале.. Ама сепак сакав да ги видам вашите мислења.
Шо е до мене.. Го сакам.. Сепак можеш да научиш многу корисни нешта.. Ама па некад сакам да го нема.. Сепак, најмногу го сакам ради дружењето, стекнување пријатели.. А вие ?

Brat...go sakam isto kolku i ti sho go sakash..:toe:

Nikogas ne sum go sakal skoloto i seuste ne go sakam...odsekogas sum odel na skolo samo kolku da se pojdi da se nema neopravdani i da kazam nekoj biser i da se druzam =)

Ги сакам деновите што ги поминав во Гимназија, повеќе одморите отколку часовите, секако :)... Се би дала да се вратат. Ама и на факултет е интересно.

na momenti ne go sakam ,a ima momenti koga odvaj cekam da trgnam inaku ovaa god sum maturant i nejkam ic da zavrsam sredno :D

Основното го мразев ( бев тешка бубалица и се нервирав за секоја четворка), средното ми беше ептен добро, секој ден ми беше посебна приказна, се смеев нон стоп и киснев и за време и по часови во Ориент и Казабланка( па тука гледање на кафе , запознавање со луѓе ова -она) се чувствував ама баш free,ептен добри тинејџерски години имав, а и доста научив баш заради тоа што имав и мотиви,
На факултет сега не да ми е добро, туку ми е ненормално добро, буквално уживам, го учам она што го сакам, опкружена сум со ок луѓе , не чувствувам никаков притисок, пак киснам по кафиња, а и имам многу слободно време за да направам се што сакам да го направам.
Образованието е многу важно и сите со тек на време го сфаќаме тоа, оценките не се толку важни колку што е важно тоа да го научиме она што еден ден навистина ќе ни биде потребно, ако не заради околностите ,барем заради себеси( а и е добар начин за запознавање на многу луѓе и за вистинско вклучување во социјалниот живот)

Го сакам, но има моменти кога го мразам и сакам да го нема
оваа година ми е една од најинтересните во школо, друштвото ми е најтоп...муабети на часови, смеење и кажување бисери:pipi:
Знам дека за 3 години ке го барам, знам дека овие денови се најубави и дека дури и професорите ке ми фалат:)

Неутрален во врска со ова прашање. Но сепак, произлегуваат некогаш симпатии кон школото, ама не да го сакам. :) Единствено сакам да одам на школо, бидејќи знам дека таму ја градам мојата иднина.

Неутрален во врска со ова прашање. Но сепак, произлегуваат некогаш симпатии кон школото, ама не да го сакам. :) Единствено сакам да одам на школо, бидејќи знам дека таму ја градам мојата иднина.
Agree. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom