Колку филмови имате дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Гогото
  • Време на започнување Време на започнување
Имам едно 300 филма...Убаво рече у првиот пост Гогото можеш и за 100 ден да купиш филмче.Па така и јас начекувам некој ќе земам на улица некое филмче...:tv:

Околу 10/20. Сите филмови што сум ги глеал биле или на тв, изнајмени од двд-тека, онлајн гледани на нет или у кино..:/

Точно 49 цедиња со по 5-6 филма на нив значи некаде околу 250-300 филмови ....(сеа за сеа)
:paf

Николку, нема смисла да купувам и да спуштам коај ги гледам само по еднаш, или се позајмувам или изнајмувам!

Само од нет имам симнато до сега 43, а онака на цд имама накај 80 :)

И тоа повекто се трилери :)

Сите филмови ги сметнувам од интернет и ги режам.

Моментално имам преку 400 филмови.

Од нив повеќе на DIVX , а помал број на DVD

ниту еден а и немам намера да поседувам некој во блиска иднина:toe:

304 :) Се решив летово да ги спуштам сите филмој шо сум ги сакал и ги сакам и го ебав провајдеров кај нас, во загуба само од мене :) 220 Gb во 2 месеци, па после то ајде преводи за сите па режење, младост изгубив, сега не давам никој да се доближит до папкава и кога и да ми бараат филм и викам дојди и сними си :)

304 :) Се решив летово да ги спуштам сите филмој шо сум ги сакал и ги сакам и го ебав провајдеров кај нас, во загуба само од мене :) 220 Gb во 2 месеци, па после то ајде преводи за сите па режење, младост изгубив, сега не давам никој да се доближит до папкава и кога и да ми бараат филм и викам дојди и сними си :)

Со Nick-от ќе преживееш, ама со потписот не долго.

И не давај ги филмовите јас така изгубив над 300...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom