Колку филмови имате дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Гогото
  • Време на започнување Време на започнување
Иам накај 20 филма, иначе ногу сум по филмовите ама не купувам...
Пуштам си HBO И УЖИВАЈ

филмови имам еден куп, уште од 2001 година наваму почнав да купувам лично за мене филмови, секој месец по 20-30 комада, потоа почнав и повеќе, па почнав да ги снимам и продавам, па едно време ги изнајмував, па на крај ми пукна филмот па ги распродадов сите (околу 2000 филмови).
од пред 3 год почнав пак да си правам колекција за мене, што на хард дискови, што испржени на двд-а, ама пак имам собрано околу 400 филмови :vozbud:

можда имам едно 200 и повеќе филмови како DVDтека сум дома ,пола ми се оригинални (ако може да се каже оригинални ,купувани од SVRSA тие со српска опаковка)другото ми се купувани од CD SHOP еден имаше порано кај нас во Тетово филмови копија од оригинали со мени беа филмовите ,ама последен пат коај бев таму немаше ниеден филм на продажба све си ги земал газдата за дома :nesvest:

сега останав на симнување торенти од интернет и неам место више на компјутеров се мислам да ги снимам на DVD

Ниту еден сите на компјутер ми се или на страната.

324 двд филмови со сараунди мениа џам снимка за топ атмосвера .. голем мераклија и колекционер на филмој , башка то 4 серијали комплетни(the simpsons, myth busters, are you afraid of the dark i monty python and the flying circus) со сите сезони на двдиа (37 DVDia) исто џам снимки .

12 филмови уредно наредени во мала сталажа. НЕ ги рачунам пиратските цедиња затоа што тие немаа никаква вредност.

nad 250 :toe: i okolu 150 mi se horor i poveketo dvx...planiram da go zgolemam brojot :P

На ЦД имам околу 100, но повеќето ми се во компјутер дека повеќе симнувам од интернет. :helou:

Близу 100 филма може да имам,си ги купувам од видеотека.Еднаш неделно одам да си земам по некој филм.:pipi:

Престанав да бројам уште пред некоја година. Последно кога броев имав околу илјада, сега од тогаш се сигурно 1 200-1 300.

Едно 170-80 филмови , од сите жанрови , и се се понови 2002 па наваму

Немам навика да купувам филмови. Или на интернет или кај една другарка манијак за филмови гледам секогаш. Едно 15ина имам најмногу, брат ми што ги купил...и тие ги немам гледано.

на хардов иам 100 и нешто али скоро ништо неам изгледано од нив а на двд 20/30

На хард дискот околу 80 од кои сите ми се изгледани
--- надополнето: 20 април 2013 во 05:19 ---
На хард дискот околу 80 од кои сите ми се изгледани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom