Колку филмови имате дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Гогото
  • Време на започнување Време на започнување
имам накај 300. ама неам ништо на ЦД. специјално си земав надворешен хард само за филмовите :wink:

На пц-то околу 60, а на цд над 100 :)

60:) Али иам и многу кај другари дадено..

:icon_mrgr Миљарда!

Дома имам околу 220 филма :smir:

Веројатно располагам со 100-150 филмови моментално и неколку серии, повеќето изрежани, нешто по хард дискови, ама преминав на друга тактика, бришење.
И онака немам навика некој филм да го гледам по вторпат, па после гледањето ги бришам. Веројатно околу 50 имам избришано до сега.

50?

5000, мада со мака ги бришам затоа што симињам само квалитетни филмови. Се разбирам исклучок се хд филмовите (причина зашто немам место на хард и ќе купувам уште еден 1тб)

Тоа погоре беше од око, денес разгледав подобро, имам 150-ина филмови на хдд, 100-ина изрежани и 10-ина серии. И веќе спомнав дека ги бришам последно време, ептен некој добар ако е, па не можам да го избришам. :)

До 800 двд филмови можда имам догурано. Половина од нив оригинали, (дел земени со весници, дел купени од продавници) и друга половина симнати со торенти.

Update

Моментално : 428 дивх , 72 ДВД и околу 30 во други формати

.Оригинали - од сите тие само 5 филма :tv:

имав доста филмови околу 100 филма али со форматирања и доста раздаени филма по деца и не вратени али сеа иам неколку во пц

Пааа ги има ваљда накај 400 CD-а. [На нив има со по 2-4 филма... на некои.:)].. татко ми нонстоп купува... :pos:
у PC ништо...:)
Не сум јас многу по глеање така филмови XD

Немам многу филмови дома, бидејќи не сум филмоманијак и немам некоја којзнае каква колекција на филмови. Најчесто гледам на телевизија доколку видам некој интересен филм, си купувам на цд ( најчесто последниов период ) или пак позајмувам од некој другар/ка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom