Колку е голема вашата MP3 колекција?

• Креатор на темата Креатор на темата dexter
  • Време на започнување Време на започнување
на хард диск: 18,5 ГБ
двд цдина 7-8
обични цдина, многу

Преку 15 000 песни, на хард диск.
Преку 100 аудио цд-а.

едно 10GB во компјутер плус уште преку 2000 песни на цедиња

Имам 17-18000 нумери негде, многу место ми факат на диско сега ке ги клам на DVD и планирам комплетни дискографии од многу изведувачи да си спуштам.

150 Gb Rap odprilika...
Toa go nemas ti ja go iam sea :pos2:
Shala na strana.. Si gi rezam poleka negovite cdinja sto znaci ke iam +150gb rap :PPPPPP
Sea iam kolku so sobira u komp.. 30tina mb rap.. Ali sfe e toa Yu prostori i Mak rap.. Neam drug u pc mn mn.. I okolu 20-30gb druga muzika.
Dosta mi e.. Ke izrezam stranski da faka prasina ama ne e toa toa :S

До лани имав околку 200 и нешто гига, рок и метал ама пошто рок не слушам од поодамна поголемиот дел од цедињата ги раздадов, а дома имам останато уште многу малку....
А, инаку метал моментално дома имам околу 40-50 гига, само музика, а спотовите и некои останати срања не сум ни пресметал колку имам, едноставно кога сакам да гледам ги пуштам и готово....
А, морам да се пожалам и за многуте цедиња кои што ми се раздадени и за кои се каам шо сум ги дал, затоа шо сега не можам да си вратам ни едно...:(

30Gb од кои 29 ми се house.

Браво браво. Солидно. Ако ми треба нешто да побарам од кај тебе а? :)
Јас мака мачам со музикава. Имав порано едно 7-8 гига на хард па ми изгоре компјутерот. Следно. Летово имав едно 40-50 гига housе и другиве електронски и плус уште 30тина гига секаква друга музика е арно ама јас дур праев кафе другар ми хакерот место само на С да му напраи формат он му опнал и на D-то.Фала Бушаааав...И слики и музика и се отиде у пм.Следно! До почеток на декември собрав околу 30гига пак И МИ СЕ Е*А тоа е**ниот хард диск!!!!!!!!!! И пак не ми иде памет да ги ставам на ДВД. Еве сеа иам околу 25GB и чекам режач да ми донесат. Да си ги снимам. :)

794 gb, најголем дел Metal i Rock, Trance, останатото е klasika, reggae,..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom