Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Три идеално. Две е гол минимум.

Dve e dovolno.Prvoto masko a vtoroto zensko.Jas sum edinec i ne e bas idealno

Како велат.. секој треба да има НАЈМАЛКУ три деца, двете да ги заменат родителите и едно за државата, нацијата ..па може и повеќе не е проблем ... :wink:
јас викам три4ки :je: само здравје нека е и да се врте парата .. за другото и4 не му се секирам позз до ситееее

Би сакала да имам две деца, најмногу три. Едно, не би било добро за детето. Две се таман, а ако се има можност зошто да не и три :wink:.

ја сакам 2 деца мушко и женско ама пред се нека се живи и здрави па какви нек сакат да се

Sakam da imam tri moi i dve da posvojam. Ednostavno mnogu sakam deca. Pozdrav
истото мислење го имам и јас.Сакам да имам три мои и да посвојам две.Едноставно кога би имала финансии навистина би имала толку многу деца затоа што кога мене и мажот ми ќе не снема тие ќе си бидат тука еден за друг...

Јас сакам трички две женски и едно машки и сакам да имат модерни имиња не по баби и дедовци:helou:

Па две девојчиња, со некоја 3 годишна разлика:smir:

Па или две или три.. машко и девојче сакам... а ке се викааа ке се викаааа... не знам уште рано е :)

Па и 4 и 5 не се лоши цифри:wink: иако жена ми не би се сложила со муабетов.
За сега имам две,керка и син на 2 години разлика.За понатаму,здравје,ке видиме како ке се одвиваат работиве.

па шо е можно поеке :pos2: до 3,4 .сакам мн деца ,пуна куќа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom