Колку деца би сакале да имате?

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.459
Ако некогаш се одлучам за тоа, сигурно би биле 3 :)

Член од
15 април 2008
Мислења
31
Поени од реакции
1
Колку деца може да поднесе едно семејство од повеќе аспекти: материјален, пред се` затоа што децата треба да се облечат, школуваат и се` останато; физички, затоа што некој мора да биде присутен со децата; други аспекти во смисла на услови за домување и слично. Некој компромис меѓу желбите и можностите, како и секогаш! :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
има време за то да се мислам ама сакам до 3 деца и плус да се негде сите разлика до 4 год најмалку за да можат да си се грижат едни за други (A)

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
би сакал да имам 3 деца и тоа сите 3 машки и сите 3 да се разлика 1 година :vozbud::vozbud:

S

SSS-Stolica

Гостин
sakam da imam 2 deca masko i zensko(se razbira prvo masko)Leon i Viktorija

Член од
30 јуни 2008
Мислења
136
Поени од реакции
3
abe sea ko ke pomislam na deca mis e kreva kosava,gleam voa drugarkive site se ispomazija site so deca ... nemozam da se smislam uste sega so deca...ali ponatamu ko ke se omazam kolku dal gospod tolku,bi bilo nice edna 3ka bliznaci :nesvest:..i me faka strav da vi kazam..od toa kako ke se spravam so niv..sea ako vidam dete mozam da go stipnam moz i da go prosetam ali ako pocne da pla4e odma go ostavam i is4eznuvam za sekund.. :) svarno nz kako ke me bide

GoGo*

LSS
Член од
10 јуни 2008
Мислења
564
Поени од реакции
18
3 deca si e najbolje,nz kak ke se vikat ima vreme :helou::smir:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
2 деца се доволно ...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Би сакала да имам три дечиња, по нарачка едно машко и две женски :D Ќе видиме "мајсторот" како ќе се покаже :pos:
Ако "излезат" како што сакам, би ги крстила Матеја, Анастасија и Марија (а ако излезе и четврто, би го крстила Алиса - сепак да излезе МАМА од имињата :pos: )
Нова изјава после три години. Се премислив. Не сакам две женски и едно машко.
Подобро две машки и едно женско.
Веќе аман, ми здосади да се премислувам:pos2:

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
2 комада таман.Само да бидат помирни аааман :)

Kajgana Shop

На врв Bottom