Колку често сте на месинџер и колку тој влијае на вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Dare-zakon
  • Време на започнување Време на започнување
KOGA SUM NA NET A TOA E SKORO CEL DEN VKLUCEN MI E MSN BEZ RAZLIKA DALI JAS SUM DO PC-TO ILI NE

Гаси капс-лок ало, пишувајте како луѓе....

Aj da prvo da go zaboravime ona deka nesto ima vlianije vrz mene.
Ne sum mnogu cesto na MSN,listata na prijateli mi e svedena na 4 prijateli,od koi dvajca se od forumov.

е на мсн сум си минимум 4/5 часа на ден, ама не мора да значи дека пишувам нонстоп а коа пишувам со Ray и Walker4eto највише си пишувам, а да влијаеше врз мене ама на почетокот кога ми вклучија интернет :tapp:

Па цел ден ми е мсн уклучен (тоа не значи дека цел ден си пишувам)
а не влијае врз мене.

Па ништо посебно,онака кога сум на интернет уклучен ми е и МСН ама не сум нешто посебно зависен ниту пак посебно нешто влијае на мене освен што ширам познанства.

од 24 сати јас 20 сум на мсн... зависна сум веќе до тука и назад. Ама и зависит кој имат... ако имат некој за асолен муабет се заборавам обавезно, ако немат само си стојт уклучен :devojce:

abe mene mi e fklucen 24-7 bez razlika dali sum doma ili ne ali mnogi mnogu ne sum opsednat so nego...

јас сум само на ај си кју месинџер и тоа точно колку што ми е и работното време. од 9.30 до 20часот. Ама на месинџер не бркам девојки или запознавам луге туку чисто за бизнис оти сите сервисери ширум планетава користат ај си кју, иако глеаму последно време активен им е и скајпот.

цело време ми седи On-line безразлика дали сум тука или не...затоа коа ке се вракам глеам ми имаат пишано 1000 души ...има и коментари од типот:’’абе шо не ми враќаш”...и така...
а тоа колку влијае на мене не можам да речам многу,иако без мсн повеке ни компјутеров ми нема смисла :):):):)

Понекогаш по цел ден сум на мсн, а све истото и истото со истите луге пишувам и ми се здосадува понекогаш, немам веќе што да зборувам со нив ко све си имаме изнакажано. Но понекогаш кога ќе аднам нов контакт поинтересно е.

Цел божји ден сум на мсн
И да нема никој ке седам:icon_lol:

Во последно време многу ретко, и воопшто не влијае врз мене.

зараза голема е овоа MSN-то абе по цел ден да седеш и да чекаш некој да се уклуче за да си напраеш маабетче мислам срамота е.Поарно ќе му се јавеш на тај со сакаш да го чуеш одколку да седеш цела ноќ да чекаш да се уклуче.А зашто? За да спасеш некој денар. Тешка сиромаштија не фана шо да праеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom