Колку често сте на месинџер и колку тој влијае на вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Dare-zakon
  • Време на започнување Време на започнување
напраен ми е сајнд ин аутоматикли па така да кога и да уклучам конфљутор и мнсто ми е уклучено

Додека седам на компјутер цело време сум уклуцена на мсн. Просек-5-6 часа...порано ми беше поинтересно, кога запознавав нови луге, сега сите стари се знаеш онака досадно!

го користев,па едно време го баталив,и тоа саламски...па сеа пак,кога и да ми е пуштен комп,скоро секогаш сум таму,само,зависи што статус иам оставено :)

цел ден ми е уклчен, а иначе малце досадно ми е на него, али ако му требам на некој 24 часа сум на располагање на MSN

Додека седам на компјутер цело време е уклучен околу 4 саати дневно зависи кога како. Дефинитивно е жива зараза

Цел ден се уклучени и мсн и скајп-от онака не ми се интересни веќе порано да ,дури за малце ке отидев домазет во Бгарија преку скајп

цело време додека сум на компјутер мсн ми е уклучен

кога и да сум на компјутер нешто што еве да не речам мора да го правам е слушање музика и мсн.Не ми е мсн обавеза него ми треба.Понекад за тепање време, понекогаш за договарање за нешто, понекад за праење обичен муабет и така натака.Ама топ ствар е мсн.

baram bolnica za lecenje zavisnost od msn :)

Често сум, ама не влијае на мене.

Увек кога сум седнат на компјутер МСН-то ми е online. Сите другари/ки ми се на МСН, така да ја не користам телефони, све преку МСН договарам.
Телефон само у ситуации кога неможе да се најдеме со некој. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom