Колку често сте на месинџер и колку тој влијае на вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Dare-zakon
  • Време на започнување Време на започнување
Полесно би ми било да одговорам .. колку често НЕ сум логирана на мсн ..
се ставам на офлајн и едноставно убаво ми е кога гледам дека има некој со кој би МОЖЕЛА да напраам муабет..

и да си сам дома се осеќаш као да не си .. :/ неможам да опишам

А нема ли доволно теми за мсн,или треба
1.Колку често сте на мсн
2.Дали имате интересни еmot-icons на мсн
3.Колку мсн пријатели имате
4.Колку ги користите додатоците на мсн-то
5.Дали мсн-то е појако од скајп
6.Дали icq e попосетен од мсн
7.Мсн месенџер и се околу него
8.Мсн vs Скајп vs Yahoo Msn
9.Дали ви покажале камера на мсн
10.Како влијае мсн-то
11.Мсн-то е зараза...:uvo:

1.Порано бев 24/7 ама сеа само скајп преферирам оти мсн многу напнато некако.
2.Имав многу пред да го форматирам пц-то
3. 113
4.Па ги користам мсн + и дискавери
5.СКАЈП рулс никако мсн
6.icq????
7.........
8.СКААААЈП
9.Аха неколку пати
10.Па од една страна добро пошо разговарање социјализирање бла бла бла а од друга страна лошо пошо многу се тепа време на него... се заборваш
11. е, да

Шо има интересно во тоа мсн бе!! Муабет се прави само и то... Иначе користам мсн, скајп итн само по потреба/.

Па често ама јас знам да го оставам уклучен и цел ден и да не седнам , тукау така да ми стои, па луге си пишуваат , си пишувааат

Додека сум на компјутер обавезно сум и на мсн. А ич не влијае на мене

Со apear offline влегувам и сеа не седам толку многу на МСН само кога треба да се договорам за нешто.

стално ми е уклучен мснот али ретко го користам само по потреба секогаш ми е наместен на бизи

уклучен е дури е укчучен и прам муабет со тие шо прам и надвор исто ми е

Во последно време ич не се уклучувам,само по потреба и навечер пред да си легнам.Најчесто заради мсн-то си легнувам многу касно (секојпат се најде некој за муабет :))

Па на МЕСИНЏЕР сум 26 часа дневно. Како влијае? Помалку трошам за телефон. Инаку, скоро ни малку не чатувам преку МЕСИНЏЕРОТ за hi, asl и такви слични глупости. Контакти ми се само тие што ми требат, непознатите личности одат во block.

На мсн сум скоро цело време ..а инаку го користам само за да се договорам за нешто битно

Седвење на компјутер и одма мсн уклучвење.Така е кај мене. За викенди сум по цел дан уклучена, а иначе ко ке се вратам од нашкола после се уклучвам.Од една страна е супер,договарања све такви работи,нр морат по телефони да се јавјам и све,ама ептен внимание ми одземат,ке седнам да пишам домашна,па некој пишал,па ај врати му,па муабет ке се развијат....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom