Колку често сте на месинџер и колку тој влијае на вас?

• Креатор на темата Креатор на темата Dare-zakon
  • Време на започнување Време на започнување
Koga sum na PC obavezno uklucen mi e mesengerot :)

Леле ама баш СТАЛНО сум на мсн!!!!!!:|

vodkamixx напиша:
Увек кога сум седнат на компјутер МСН-то ми е online. Сите другари/ки ми се на МСН, така да ја не користам телефони, све преку МСН договарам.
Телефон само у ситуации кога неможе да се најдеме со некој. :)

да не пишувам по 2 пат истото...
горе наведеното го правам и јас секој ден само Што и покрај мсн-от го користам телефонот мн. често :vozbud:

Пациенти. :wink:
Шала на страна, 5-6 саата ми е просек, мање-више некој ден.

секогаш кога седам на ком. и мсн ми е уклучен

Секогаш кога седам на компјутер сум онлајн, а тоа е барем 4-5 саата дневно. uzid: Како влијае на мене...? 7 месеца немам ставено кредит, а и немам потреба, ете како. :pos:

Кога ми е уклучен компјутерот уклучен ми е мсн. А тоа е практично цел ден.

Порано 24 сати ми беше уклучен, сега многу ретко...2-3 сати во денот, обврски...

Ретко сум онлајн!
bu.gif

Па скоро секогаш ми е уклучен месенџерот кога како бизи кога како апиар офлјан..како влијае на мене?На тоа неможам да одговорам зашто ни самата не сум свесна али еве главното..ми помогна за 2 недели да се опораам од раскинување на 2.5год.врска!:smir:
И им се извинувам на сите што ме трпат кога преку мсн им ја истурам нервозата!:vozbud:

Сеа сум ретко зашто се занимавам и со други ствари...
Иначе на почеток ми беше интересно и цело време бев онлајн ама се кладев со другар дека можам месец дена да не уклучам
И добив кладбата и од тогаш сум поретко да речеме саат до два

zarazaaa, :) zavisi koj licnosti se online :) posledno vreme pomalku sedam na msn :) nemam vreme mnogu.

sekogas koga ke sednam na net uklucuvam msn,e sea zavisi koj licnosti se online ponekogas se zaboravuvam mnogu dolgo,mi se slucilo i po celi veceri da pominam na msn:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom