Колку често се гледате со кумовите?

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување

Колку често се гледате со кумовите?

• Вкупно гласачи
    220
Mojata vujna mi e kuma, ama ne zivee tuka pa gi gledam 1-2 godisno

Еднаш два пати годишно, немам некоја близина со нив. Со нивните деца се гледаме почесто по чаршија блиско генерациски сме и така.

Многу ретко се гледам со кумовите,ама то е поради тоа што тие живеат во Канада и ретко си идат.Инаку секогаш кога се дојдени идат кај нас да се видиме.

Сум ги видел трипати во 19 години.
Не знам,валјда нешо не сме у добри односи или па живеат далеку од нас(у Дворови),па неможат да дојдат.

МОментало не може ни да ми текне кои ни се кумови :kesa::pos2:

Јас со кумот се глеам најмногу 5 пати годишно... затоа што почесто иде во америка !!!

ЛОЛ ! Да ви кажам искрено, со кумовите се неам видено некојси 4 години... :kesa:

Кумовите живеат* во Америка и ги немам видено ниту еднаш у живот.

*само кумата дека кумот почина пред ..2 години.

Јас со моите кумови се гледам еднаш годишно,бидејки живеат во Германија,па така да кога ке дојдат на лето се гледам почесто.

Скоро секојдневно. Први комшии сме.

Ги немам видено од ... од... не ни памтам од кога... Мојте можи се виделе со нив, ама јас јок. Од Ск се, и ете сега сум во Ск, па пак се немаме видено...то е то... жими кумојте....

Цело време ги гледам пошто живеат до мене.Уште муабет да правевме...

Последен пат кумот го видов на свадба пред 7 години, а пред тоа на слики, бидејќи последен пат го имав видено на 2 години, а се разбирам, на него не се сеќавав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom