Колку често се гледате со кумовите?

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување

Колку често се гледате со кумовите?

• Вкупно гласачи
    220
се гледаме 1 месечно

Jas mojne kumoj ako gi iam videno 5 pati od ko sum rodena...

Леле, многу ретко, за празнници само, и тоа доаѓаат пет дена со најавување:)
Ништо посебно не ми значат.

Jas se do 2 oddelnie ne znaev koj mi se kumovci mislam gi znaev po ime no gi nemav videno od denot koga me krstile :pos2:

Јас кумот го глеав едно време на телевизија :pos: а вака ги неам видено ехее бајаги време, сеа се слушам по тел понекогаш ама не е тоа тоа :)

Скоро и да не се гледам...Само на крштевки свадби и погреби..:)А и по пат да ги сретнам нема ни да ги познаам..

Охооо речиси секоја недела, ќе се соберат со моите на викендица или кај нив, или кај нас..

Доволно често се гледам со кумовите.Семејни пријатели ни се а и блиску живеат.

Ja dodusa i neznam koj mi se kumovi:):uvo::uvo::uvo:

Скоро и да не се гледам...Само на крштевки свадби и погреби..:)А и по пат да ги сретнам нема ни да ги познаам..

Исто така...Пак со тие што ние им сме кумови се гледаме одвреме навреме, ама со мојте кумојви, абе ич.

Se gledame skoro sekoj den. Blizu ziveat do mene i cesto se gledame.

Порано секој ден беа кај нас или ние кај нив ама сега некако се оддалечивме... Не дека сме нешто закарани или налутени ама незнам... Таква ситуација дојде. Инаку си ги сакам кумовите, добри луѓе се а и комуникативни(што ептен ми се свиѓа) :pipi:

Многу ретко..
Кумовите ги немам видено од Велигден ...:vozbud:

како да е македонска традиција, кој ти е кум, со него или ке се скараш, или едноставно не праиш муабет толку...еднаш до двапати годишно....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom