Колку често се бричите и на колку време?

• Креатор на темата Креатор на темата јузер
  • Време на започнување Време на започнување
Секој втор ден за 4-5 минути

На 3-4 дена, отприлика за 10 минути.

Долу на 4-5 дена за 10 до 15 минути.

Да ставам слика, ќе видите дека нема потреба да пишам на колку време се бричам. Моментално и косата која не е мала и брадата се скоро на иста надлична височина :)

ретко, ретко...немам време за губење. Мора да се штеди и на вода и пена :)

Се бричам кога ќе ми порасне брадата и кога ќе почне да ме нервира ептен.Тоа е на 5-6 дена.

на 3недели оти обично ја оставам да расти оти ме мрзи понабрзо да се бричам а иначе се бричам за некој пола сат

Loool tezok moment :pos2:Dosaden koj mi se desava na seko 10 dena valjda ok e ne izgleam ko Pop

Уф, напорна работа. На 2 недели, некои си 15 минути.

де бе луѓе шо праите вие.. гледам постови тука на 2 дена на 3 дена секој ден.. аман... ја обично се бричам на некои си 2 3 недели (не за др споро ми расте брадава а и плав тен имам па така да не се ни познава мн и мн)
Инаку се бричам по 10 15 минути али у последно време ми треба пол саат пошо нема асален остар жилет.. се се кој од кој по ТАПА !!!!

Сега кога одам на школо, 2 пати неделно, обично среда и сабота. Летно време, кога повеќето од денот го поминувам дома, не се бричам и по 1 недела. Што да правам, многу брзо ми расти. Иначе користам 15 - 20 минути за бричење.

Уфф 3 недели не сум се избричал.:pos:

Инаку брадава моја e виножито, има бели, црни и кафени влакненца.:pos:

на некој си 5 дена ... за 5 минути се средуем :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom