Колку често се бричите и на колку време?

• Креатор на темата Креатор на темата јузер
  • Време на започнување Време на започнување
Најчесто се бричам еднаш неделно околу 10-20 минути.

На секој 3ти ден, ама некогаш ме мрзи и ја оставам 1 недела и повеќе :)
Ми одзима едно 6-8 минути.

Па отприлика на 5 дена еднаш. Убаво ми викаше татко ми порано, сега ти е интересно да се бричиш, ќе видиш понатаму, ќе те мрзи...

јас се бричам на секои 4-5 дена. и ја имам густа брада. трае накај 10-15 мин со Gillette Fusion Power

Паа се бричам на 5-6 дена али зависи некогаш може и порано или пак покасно, а иначе користам Gillette Mach3 :)

се бричам на секои 2-3 дена,тоа трае некој 5 години и не ме фаќа мрза како кај некои-сакам убаво да изгледам,не како дедо ебате:toe:

Се бричам секој ден (заради работното место - инженер во Т-Мобиле) и тоа ме нервира до тој степен што размислувам за трајна ласерска депилација на брадата. НЕПОДНОСЛИВО Е !!!

Се бричам два или три пати неделно.....за помалку од 6 мин..:helou:

Задњи пут се иам бричено пред месец дена,као поп сум. Ќе ме избрка мајка ми од дома.

Па пошо многу ме мрзи се бричам скоро еднаш месечно...моментално сум како поп,па ке видиме коа ке се избричам...А коа се бричам околу 20 мин ми треба време ради многу брада :kesa:

Обично се бричам на една недела за 15-20 минути.:toe:

Еднаш неделно или еднаш во две недели, за околу 10-15 минути. Еве сега моментално не сум избричан од минатата сабота што значи дека ќе се бричам или утре или у понеделник пошо како владика сум...:pos2::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom