Колку често се бричите и на колку време?

• Креатор на темата Креатор на темата јузер
  • Време на започнување Време на започнување
па на 3-4 дена и мазно ми е лицево едно добри 15-16 саати :D

Може ли да ми препорачате што е најдобро да купам од Gillette... Gillette Fusion Power , Gillette Mach3... Да не набројувам. Кажете ако сакате за да не купам нешто без везе..

2 пати неделно,5 минути

На 3 дена, ако не искачам.

Еднаш на 10те дена , поубаво ми е небричен. Ногу глупо се осекјам таа ден коа ке се избричам :toe:

На секои 4-5 дена и тоа за 4-5 минути.

не се глеам со брада :nesum: јок .. па така да после прво гребење ..одма тасма .. строго војнички :salut:

Под мишка 2 пути месечно обавезно.
А брадава зависи,некад 2-3 пати неделно,некад едвај 1 неделно,некад па до 2 недели терам небричен. :toe:

До пред месец дена еднаш на 7-8 дена, сега секој втор ден. Доволни ми се пет-шест минути.

Под мишка 2 пути месечно обавезно.

Само толку?! :)
Јас 1 до 2 неделно под мишка...
Инаку ја неам некоја си голема брада па се бричам на 4 - 5 дена... за 10 мин и фурај... како бебешко газе :pos2:

Само толку?! :)
Јас 1 до 2 неделно под мишка...
Инаку ја неам некоја си голема брада па се бричам на 4 - 5 дена... за 10 мин и фурај... како бебешко газе :pos2:
Најмалку 2 пати :icon_lol:
Не ми растат брзо тамо.

Лице еднаш на 10 дена, подпазуви еднаш неделно, препони и тестиси еднаш на 2 недели. ;)

На лице на 3-4 дена,а подпазуви сеа зимно време 1-2 месечно,а во лето пошо базенти наваке натаке на 4-5 дена, иначе неможев да најдам има ли тема за што користите после бричење ,тука да продолжиме или да се отвара нова..успат последниот пат купив after-shave-blue-water-emul.jpg и ич не сум задоволен ја освежуе кожата и многу добро мириса , но го нема тој балсам кога ќе ставиш да гори малце ..се разбираме нели :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom