Колкав е вашиот гејмерски стаж?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Првиот компјутер го имав на 4 години..[pentium 2] А иначе со гејминг се занимавам од 6 години.. Значи тоа се 7 години... мојот гејмерски стаж е 7 год.:helou:

e jas imam 7 godini staz 3 na nitendo a 4 na compjuter.

poveke od 15 godini
od nintendo, pa super nintendo, sony 1, sony 2 pa sea na PC
:))

од 96,97 година! од флипери и нинтендо почнав!

МЕНЕ ГЕЈМЕРСКИОТ СТАЖ МИ Е ОКОЛУ 7-8 ГОДИНИ.ПРВО ПОЧНАВ СО НИНТЕНДО,ПА ПОСЛЕ ЗАГЛАВИВ НА PC-ВО И НЕ МОЖАМ ДА СТАНАМ :pos2::pos2::pos2:

Делта Форс кецот кога излезе. Нон-стоп киснев по ПЦ играчниците за таа игра.

Од 6 години нинтендо. Само ми текнува као ги стаав игрите у тоа, и нишо друго :pos2::pos2:. После купив Sony 1. Ја играв Demoltion Racer многу, или така некако се викаше. У 2005 ми купија компјутер (P4 1.7GHz i geforce fx5200 :pos2::pos2:). Прва игра ми беше GTA:VC. Се сеќавам, имаше многу добра саундтрак :). И сеа јануари годинава го земав новиов комп.. Звер е :) Епа се на се едо 10години гејмерски стаж :vozbud:

Од 5-6 години со нинтенто па низ флипери,па play-station,па сега на PC ....

Некои добри 12-13 години. Почнав на флипери прво на 5 години, па после нинтедата беа во мода, и се префрлив право на ПЦ.:)

20 години :), уште малку па пензија :pos2:. Абе каква пензија и на 60 ќе играм игри пошто животот е една голема игра. :)

Мојот гејмерски стаж хмм? :)

Па може да се каже едно 5-6 години, прво почнав со PS1 па PS2 и така до PC стигнав :):) .

zapocnav na 486 a zavrsiv sea za sea na playstation 3 pa za ponataka ke vidime se na se nad 12 god sigurno

Ако ги бројам и нинтендо, флипери и останатите глупости, ќе се собрат 12-13 годии, а само на РС и конзолите 8-9 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom