Која ви е целта во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Medea
  • Време на започнување Време на започнување
Да завршам факултет, да имам успешна кариера и да бидам добра сопруга и мајка во исто време.

Да бидам среќен, да уживам во ситните работи, и да не му нанесувам лошо на никој.

Да бидам добар во професијата, да сум среќно оженет и да имам дете, и за 15-20 години да станам Премиер на Република Македонија.

Целта во животот ми е да го завршам факултетот ,да специјализирам хирургија и да бидам еден од најдобрите во таа област.
Да имам среќен брак со 3 синчиња и да имам пари за да може ништо да не им недостасува :wink:
Тоа е....

хехе многу едноставно ке одговорам на ова... моја цел во животот е да имам голема фамилија т.е да најдам солидна работа и ке си напраам некои 4 - 5 деца ке им обезбедам асален живот и после ич не му ја мислам

Да бидам добар во професијата, да сум среќно оженет и да имам дете, и за 15-20 години да станам Премиер на Република Македонија.

аааа... неможе, тоа место е резервирано за мене

п.с. може да се договориме, да ти го отстапам ако ми помогнеш да ја земам претседателската фотеља. Може?

Да прам миљон евра дневно дур си лежам на бел, песок на плажата пред мојот хотел, две девојки ме ладат ја си пијам коктел :)

Да прам миљон евра дневно дур си лежам на бел, песок на плажата пред мојот хотел, две девојки ме ладат ја си пијам коктел :)

армин имаш друг одел за фантазии на форумов, тука пореалистични работи :)

он - немам некоја посебна цел освен тоа претходно што сум пишал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom