Која професија најмногу ви се допаѓа?

• Креатор на темата Креатор на темата crazy lady
  • Време на започнување Време на започнување
Таа професија на која што дипломирав- правник.:wink:

фотограф(ка) да сликам на интересни и чудни места и да правам некои необични слики :toe:

да бидам професор доктор Дон Јас... врлог јачи џаболебар у маало со завршен електро факултет

Никогаш не би бил задоволен да бидам адвокат, доктор, судија, и сите тие срања од професии каде што нема авантура и адреналин. Секогаш сакав да имам ризична работа, работа што ќе те препотува секој ден, работа што ќе ти дава енергија во животот ......

Уште сум мал за да почнам со работа, али за некои 3-4 години ќе почнам да размислувам како да си ги исполнам соновите, кои ги имам уште од мал.

Studiram pravo i si ja sakam profesijata,no nesto sto isto taka go sakam e arheologijata mislam deka e interesna nauka....:pipi:

Никогаш не би бил задоволен да бидам адвокат, доктор, судија, и сите тие срања од професии каде што нема авантура и адреналин. Секогаш сакав да имам ризична работа, работа што ќе те препотува секој ден, работа што ќе ти дава енергија во животот ......

Уште сум мал за да почнам со работа, али за некои 3-4 години ќе почнам да размислувам како да си ги исполнам соновите, кои ги имам уште од мал.
Стани извршител...па да те гонат со лопати по селата, евентуално вили, па да видиш адреналин.

Стани извршител...па да те гонат со лопати по селата, евентуално вили, па да видиш адреналин.
Мислам дека истата доза на адреналин би ја добил и како фудбалски судија во понизок ранг на натпреварување...поризично здравје :)

Мислам дека истата доза на адреналин би ја добил и како фудбалски судија во понизок ранг на натпреварување...поризично здравје :)
Тоа се натпревари кои мора да завршат фикс 1

Sakam da bidam ili Muzicar (teska rabota) ama najmnogu sum sakal da bidam Kamiondzija :pos2::pos2:

Повеќе професии ми изгледаат интересни...Психолог, архитект, фотограф, преведувач(англиски и италијански:))...
Но сепак...професијата што најмн. ја сакам и за која што сум решена дека ќе ја работам е АКТЕРКА!
Сите оние горе првите што ги набројав ми се интересни...но сепак мислам дека немам доволно љубов спрема нив(освен кон психологијата и фотографијата, но само како хоби), како што имам за драмата, филмот, глумата, театарот, актерствто...Тоа е нешто без кое не можам да живеам..нешто што е посилно од мене...нешто за што сметам дека доколку не го работам, т.е.доколку не станам актерка...нема да имам што да работам!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom