Која игра сте ја играле најдолго

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
too

Zeratul напиша:
Ахем... таа игра беше супер замислена, ама има еден проблем:
Има ПРЕМНОГУ клошари што земаат со едитори и прават што сакаат дури и на Battle.net!!!

А за Single Player добра игрица е, само што со Single Player нема натпреварувачки дух. Не знаеш колку си навистина добар во играта додека не се испробаш со човек.
Se soglasuvam... gi mrzam ti editorite ali od koga go napraviv barbarian-ot stoka, ni editori ne im pomagaa... stash-ot,horradric cube-ot i celo inventory go napuniv so usi od razni igraci... inace da..u pravo si

Najdolgo ja igraf INDIANA JONS prviot del ... moze ja igraf edno 6-7 meseci .. bef epten mnogu nervozen koa ke zaglavev na nekoe nivo :)

jas dolgo ja igrav Indiana Jones and the infernal machine :) . Za najdolgo ne znam tocno :)

Matej the Malicious напиша:
Se soglasuvam... gi mrzam ti editorite ali od koga go napraviv barbarian-ot stoka, ni editori ne im pomagaa... stash-ot,horradric cube-ot i celo inventory go napuniv so usi od razni igraci... inace da..u pravo si

хахахаха едитори не ти помагале? слаби едитори имаш, јас со голи раце (0 итеми) ќе ти го здробам херојот (под услов и ти да не си правел Pimp my Hero). Или втора варијанта само со 1 custom made item.

Definitivno igra so najmnogu sum ja igral e Warcraft. Ja obozavam igrata. A i na Defiance mnogu vreme sum spickal

SOLITARE!!! и само СОЛИТАРЕ!!!

А најдолго игра што сум ја играл во животов беше на play station-final fantazy 7
Можда цел месец по не знам колку сати во денот на 5 cd е играта

Starcraft, Half Life 1. ama i GTA San Andreas mi zema mnogu verme

Heroes of might and magic i Morrowind

jdolgo ja igram Warcraft 3 pa ja igram i sega ponekogas

Diablo 2. I sto e najstrasno uste ja igram. Duri tatko mi pocna da igra.

Warcraft III : The Frozen Throne dosega veke 3 godini mi e na PC i ja igram skoro sekojdnevno a za natamu ke vidime

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom