Која игра сте ја играле најдолго

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
GTA San Andreas ja растурив од играње, дури и градовите на памет ги научив :lud:

Zeratul напиша:
хахахаха едитори не ти помагале? слаби едитори имаш, јас со голи раце (0 итеми) ќе ти го здробам херојот (под услов и ти да не си правел Pimp my Hero). Или втора варијанта само со 1 custom made item.

pa dobro ako e fintata da se baraat editori i sifri za igri togas koj k*r e poentata u igranje... a za da me zgazis bez editori? tesko.....

StarCraft: BroodWar definitivno najstara i najdolgo igrana igra koja i den denes ja igram :mist:

Zeratul напиша:
Ја играш поради Dota или за со градење?
Warcraft 3 со градење не ми се допаѓа тоа што е МНОГУ неконвенционална. Од реплејите што ги гледав на врвни играчи се игра со неколку војничиња, неколку хероја и му идеш во база, му рушиш градби и телепорт дома без да ти убие ништо.
Некако нема многу стратегија тука... само треба малце да ја усовршиш техниката.

За разлика од Starcraft :icon_lol: каде фаќаш стратешки места, се пукаш на повеќе места одеднаш, играта има нешто што се вика баланс и целата игра се движи 3 пати побрзо, што е многу потешко да се развие Микро и Макро скил.

Можеби како и секој друг Starcraft играч сум многу критички кон Warcraft 3.
ја играм играта на нормален начин , соло , преку оригинален battle.net CD-key , а она со дота е мноу поглупо од обична игра, се контролира само еден херој , правиш некои артефакти и со околу 50 apm (акции во минута ) ја завршуваш играта.
точно е дека играта не е доволно избалансирана , и најголеми мајстори на W3 ке се согласат со тоа , не знам колку редовно посетуваш такви форуми , но секоја 5 тема е -Orc imbalance , Undead overpowered итд итд. она за Starcraft и фаќање стратешки места, точно дека играта треба повеке концентрација и акција , микро пред се бидејки играта се сведува на војни со помал број армија како немање херои , што е прилично тешко да се избалансират во војна помеѓу две раси , а камоли меѓу четири , случај во W3.
како и да е , мојот избор останува на W3 , дефинитивно сум против WoW , ама Blizzard видоа голем профит од неа , ја направија играта супер интересна за оние кои се зависни од неа и земаат голема пара од јузерите.

wining eleven. треба да се забрани таа игра зошто е полоша од секоја дрога 24/7

Diablo 2 i Broodwar i Premier Manager 97,98,99,2000,2001

Ја најдолго ја играм Unreal Tournament 2004. Животот си го посветив на таа игра.

NSF site do sega sto iskocile gi imam igrano :) nif definitivno

dali nekoj probal the sims 2 da ja svrti :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)19 generacii pominaa i na krajot uninstal

do sea najvise vreme sum pominal na Starcraft, winning 11 i soldier of fortune (se dur ne ja svrtev) a od lan Warcraft dota i counter strike

Baldur's Gate II: Shadows of Amn (i use ja igram, ja igram veke 4 godini)

Alpha Centauri (ne mozam da najdam asl CDjka da prodolzam so igrajne :( )

Najdolgo sum ja igral Fifa 2003 zasto ja zemav uste koga ispadna a posle nemav dolgo kupeno nov kompjuter pa ne mozev da zemam nova a mnogu sakam da igram fudbal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom