Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Еве да речеме не сакаш латино серии, онда зашто велиш дека Очајни домаќинки и Беверли Хилс се срање кога се светски серии?
Млади Бунтовници на времето беше најпоипуларна тин серија, а мислам дека воопшто во Македонија досега е најпопуларната серија прикажана
За МАЌЕА и Богати и славни, мој вкус
Најпопуларна серија во МК е Касандра,ама ко се прикажвеше ти не беше родена...

Освен Пријатели што не можам да прекинам да ја гледам , моментално ја гледам 24, а другите ако ги начекам на тв. И Очајни ја гледам на нет од време на време, Вовед во анатомија ја гледав ама сега ограничен ми е соо., Лас Вегас и Gossip girl исто ...И многу се, да не ги набројувам сите.:kesa:

Па многу .. комедиии.. посебно овие америчките .. ако треба да издвојам хаааммм...Сајнфилд ... Џим... Кинг оф Квинс... Рејмонд.. и таака натаму...
:toe:

Моментално Gossip girl и One tree hill ми се number 1:smir:

Same here:smir:
Бај д веј-до кај си со Три Хил?
:vozbud::vozbud: ги изгледав сите, и сеа чекам 16 епизода од 6 сезона да искочи. Се заразив со серијата и да ти се пофалам направив и видео:smir::helou:

:vozbud::vozbud: ги изгледав сите, и сеа чекам 16 епизода да искочи. Се заразив со серијата и да ти се пофалам направиив и видео:smir::helou:
Линк,молам:wink:
Инаку и јас редовно ја следам *секако* и 6-тава сезона ми е преубава,далеку боља од 5-тата:pipi:

PRISON BREAK -без конкуренција :tv:

CSI New York, Miami и Las Vegas..Сите ги имам гледано и уште ги гледам..

Најубава ми беше ДРИМ ТИМ,Харчестер Јунајтед ептен ми се свиѓаше серијава,ја прекинаа на а1 ама ок е,иначе од другиве ми се бендисува Како ќе каже Џим,Саут Парк...

Back
На врв Bottom