Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Ugly Betty definitivno.Ja downloadirav cela prva sezona,super e :):):)

1.
Avonlea.jpg
Road to Avonlea(My all time favorite,ради Фелисити,Хети,Сара и Феликс,ради најубавите канадски предели,ради дејствието,ради носталгијата,ради 15-те реприни гледања и никогаш не ми е досадна)
2.
season5promo.png
Оne Tree Hill(затоа што не можете а да на ја сакате,одлична екипа,смислени дијалози,неверојатна рок музика,плус Лукас Скот-мојот омилен фиктивен карактер)
3.
151419__90210_l.jpg
Beverly Hills 90210
(Ради Бренда и Дилан,затоа што Дона го чуваше недопрен цветот до последна епизода,ради што е прва ТВ серија која сум ја гледал)
4.
follows2.jpg
Anne of Green Gables
(Ради девојката со коса боја на морков,ради дејствието сместено во Авонли)
5.
51CJTDKJ4RL._SL500_AA240_.jpg
Wind at my back
(Поради трогателната приказна создадена од фантазијата на генијалниот Кevin Sullivan)
6.
nancy-travis1.jpg
Almost perfect
(мојот прв ситком,ради hilarious Ким)
7.
sexandthecity1.jpg
Sex and the City
(ради валканите чаршафи,ради девојките,пред се ради Миранда Хобс)
8.
friends_tv_show.jpg
Friends(I love you guys,XOXO)
9.
Will_Grace-01-big.jpg
Will&Grace
(ради сите лични навреди од Вил кон Грејс,и сепак останаа бест френдс до крај,затоа што Џек не можеше да биде поише геј,и највеке ради Карен Вокер)
10.
t-cd1.jpg
Heartbrek High(Затоа што сите во основно беа зависни од серијава,и следниот ден местo "здраво" коментиравме "Еј виде што и направи Стив на Луси вчера?!",и ради Ник и Џоди)
Има уште доста но ова се моите 10 омилени

Волшебнички дефинитивно. ја гледам на нова,репризи, у недела околу 2-3 саат.

Убедливо на прво место ми Battlestar Galactica, па Лост, Heroes, Joey, Friends... и сеа ме натеравте да ја симињам оваа One Tree Hill да видам за што станува збор, пошо глеам некако популарна е, и имало добра музика.... 15 гига коа ќе ги симнам, па ќе ви пишам :)

Se nadevam deka nema da zazalis za oth,nnajbolja serija poslednive 10 godini:tv:

Медикоптер 117 ...
најдобрата серија до сеа. .. но ја нема веке ... как што знам

Доктор Хаус ми е најинтересна...
а за најомилена,,.. па да кажам и јас HEROES..

Ги имам повеќе.
Пријатели
Доктор хаус
Изгубени
цси
Луди 70
За сеа само ова.

Фрејзер, 24, ЦСИ (лас вегас), Пријатели...

grey's anatomy , prison break , sex and the city i oc ja obozavav osobeno delot so rajan i marisa

Dr.Becker ....pocnaa da go davaat pak na Alfa............uh,kolku e samo ironicno-cinicen i kolku samo toa dobro go glumi.........

a i slepiot crnec e zverka...posebno koga becker go zaebava deka ima musterija kaj pultot so vesnicite.......

Dr.Becker ....pocnaa da go davaat pak na Alfa............uh,kolku e samo ironicno-cinicen i kolku samo toa dobro go glumi.........

a i slepiot crnec e zverka...posebno koga becker go zaebava deka ima musterija kaj pultot so vesnicite.......

шо збориш бе кое време иде :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom