Koja e најдобрата компанија за еурокрем?

• Креатор на темата Креатор на темата b0nus!
  • Време на започнување Време на започнување
Ма секаков. Ама имаше еден, Алпико, тој ми е во срце влезен.
Сега не сум го сретнала по маркетиве.

Нутела имам пробано и не ми се допаѓа. Не дека е лош ама има мнооогу подобри и мислам дека само се форсира ради бренд и нормално ради цена.
За мене најдобар крем е еурокрем оној стариот, во прозирно бели кутии со кафена амбалажа. Колку само сум го јадела :)
Сега е троа измелезен ама сепак еурокрем - таково, убедливо прво место.

Дали знајт некој кај можам да најдам Сникерс еурокрем или тогаш ко купив беше само на акција ... :toe:
Дефинитивно најдобриот шо сум го пробала некогаш.:smir:

Кај мене Македонскиот производ СЕКОГАШ има предност...па кој сака нека е странски бренд,купувам Македонско..крем во случајов

Дали знајт некој кај можам да најдам Сникерс еурокрем или тогаш ко купив беше само на акција ... :toe:
Дефинитивно најдобриот шо сум го пробала некогаш.:smir:

Тинекс,Веро

Таково,прсти да си изедеш кога го јадеш кремот.Каква Нутела :)

Луна на Витаминка, дефинитивно еден од најдобрите што сум ги пробала
B42g.jpg

А и Витакрем не е лош
15099g.jpg

Е вака сеа чичо да ви каже, на времето постоеше еден крем се викаше Киндерлада, се разбира од Киндер, покрај тој крем сегашна Нутела е живи смешки, у поглед на вкус, мирис и генерален квалитет па сега вие замислете само ако воопшто може за каков крем се работеше! :cuc:

На кратко ЕПИК!

Колку само ми е криво што веќе не пости омггг! :((((

Едит, само што побарав по нетов и најдов дека единственото место каде што сеуште можете да го осетите вкусот на Киндер Лада се Киндер Буено чоколатцата!!!!!!

Отидов да купам!!!!!!!!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Мал извадок

Srdjan Lino lada definitivno nije kinderlada. Bez obzira sto je isti proizvodjac. Iako imam visoko misljenje o linoladi (uz nutelu jedini krem koji kupujem), nije ipak to to. Kinder lada je 10 mesta ispred svih i jedino sto je gotovo isto kao kinder lada je onaj krem u Kinder bueno-u. Jednom mi nije bilo mrsko da kupim 10 buena i da ih otvorim i "extrahujem " krem iz njih. :)

14183g.jpg

Nutella-1.jpg

Aууу ВРВ ми се кремоиве...за ништо не ги мењам:wub:

Витакрем на Витамника ми е најдобар, другите вклучувајќи ги и странскиве рекламирани марки на крем не ми оставиле добар впечаток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom