Која боја преовладува во вашиот плакар?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Која боја најчесто ја носите?

• Вкупно гласачи
    307
Највеќе црна. Што и да видам одма црно барам(за облека мислам), иако омилени ми се оние ептен светли бои, дреч зелена, розева, портокалова... Сепак најубаво ми стојат темни тонови црна, темно зелена, темно сина

Od se po nesto. Ama preovladuva plavo i svetlo i teget i crno.

Па преку лето најмногу носам светло, поконкретно бело, а иначе последно време сум ориентиран кон црното.

Зелена - маслинеста, светло зелена, дреч зелена боја, не знам зошто? :toe:
Пред некој ден си разгледував една боенка од дете што сум ја имала, и забележав дека многу сум користела зелена боја кога сум боела...Абе судена ми била од секогаш :helou:

Ми ја нема во анкетата мојата омилена боја...маслинеста....па и крем боја иде тука.....па еве ќе ја ставам кафената.....па ај сега:helou:

Па зимно време претежно црна и кафеава, не за друго оти со се можам да ги комбинирам.Конкретно оваа зима црна и лилава преовладуваат во мојот гардероб,веќе ми се смачи,сега ќе барам н друга боја алишта.А летно време бела и розева.

Лилава и кафеава. Ми се збоктисаја. И пак, ко некоја несалам купвам алишта со такви бој.

па немам некоја омилена боја ги сакам сите бои и си имам облека баш во сите, со тоа што летно време обожавам бело да носам и може имам повеќе бела, но имам и сиво, лила, црно, кафено, црвено.....

Имам од сите бои, ама така преовладуват црната и тегет..

Сива највеќе..

После неа црна и плава..

Кај мене во плакар постојат само 4 бои

Жолта Црна Бела и Црвена(ова со црвеново не ме сваќајте некоја педерска облека дека е туку од дресови и маици од манчестер јунајтед па да одадам чест на тимот хахах)

Све има освен кафена.

Jas najmogu ja sakam sinata boja bidejki najubavo mi prilega a i drugite boi ne gi potcenuvam pa spored toa nosam obleka od site boi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom