Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...na salteri...poveketo salteriСпоред мене, Комерцијална е убадливо најлоша од сите и токму поради луѓето (персоналот). Во комерцијална се претежно фосили, 50-60 годишњаци, успорена снимка на шалтер, еден работи, петорица одмараат. Катастрофа.
И тетката ми вика важи нема проблем уплати 55 евра. Зашто 55 коа ми треба 50. Неможе вика да биде салдо 0 мора да имаш мин.5 евра. А и викам коа ќе завршам работа(следниот ден) може да си ги извадам парите овие 5 евра. Вика не, тие мора да седат за секогаш.
Ја накурчена идам у Стопанска исти к*. Идам у сите банки секаде исто.Едино во ИК банка ми рекоа да мора да има ама може тоа да биде за денарска книшка 2-3 денари, а за девизна 1 евро.
Можда е малце Оф топик, ама да прашам дали некој што има аплицирано за ОК кредит (од Стопанска) во текот на август му дале и Виза Стар кредитна картичка (како што рекламираат на Антена 5). Ова го прашувам пошто на девојка ми не и дадоа Виза Стар.
п.с. И парите од ОК кредитот ќе може да ги користи дури после 10 работни дена, а за толку време ќе и ја дадат и картичката за ОК кредит - инаку (демек) можело да подигаш пари од сметката и додека да ти ја дадат картичката, ама по се изгледа - ташак.
Ебати тоа грчиштата.