Еве уште еден добар пример за Стопанска банка,односно за услугата од нејзините вработени...
Имав премногу работа дента,немав време за дремење на шалтер,но мораше да ги префрлам парите,на сметката на фирмата.Си застанав фино и културно на еден ред,пред мене имаше околу 10 постари лица,времето беше неподносливо жешко,со еден збор да полудиш.Тетката на шалтер полека си куцаше,како целото време на светот да го има,така што во просек со клиент завршуваше работа за околу 20-30 минути.Односот на тетката (ќе се обидам да го доловам) ... еј,шшшшшшш,врати се старо,потпиши тука,ама ќорави луѓе ми дошле денес,упм,ајде бе бегај,немаш пари на сметка,ти бе кај си бе од кога те немам видено како децата,жената(следува пола саат муабет,при што доби коментар од сите да ја убрза малку) и конечно ми дојде и мене редот по незнам колку саати стоење во ред...И ја дадов сметката да ги префрли парите и тогаш...и се исклучи компјутерот и ми се испонаша во стил како јас да сум и крива што се исклучил,а незнае да го уклучи.На тоа чекање и плус ми се развика,е тоа неможев да го преболам,па фино и културно и укажав како работи,колку ја бива и кој треба да седи на нејзино место,за каде е она,и ја напуштив банката,а работата ми остана(и шефот за гратис ме искара :retard ).Прекрасни луѓе работат во Стопанска:ban?: