KaSpeR[MkD]
There Is The Machine
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 131
- Поени од реакции
- 1
Billa Bong напиша:Фергусон со тоа мастиката коа шмата неможам да го глеам:nenene:
I hate theemmm ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Billa Bong напиша:Фергусон со тоа мастиката коа шмата неможам да го глеам:nenene:
meazza напиша:Иако сум за Интер најомразен ми е Манчини! Дефинитивно најомразен ми е. Појма нема човекот.. не знам ни како успеа со Интер да направи вакви рекорди и да освои скудето. Нема никакво искуство!
covekot si nema pojma ama sepak inter go osvoi skudetoto-neznam dali bas si nema pojma:star:meazza напиша:Иако сум за Интер најомразен ми е Манчини! Дефинитивно најомразен ми е. Појма нема човекот.. не знам ни како успеа со Интер да направи вакви рекорди и да освои скудето. Нема никакво искуство!
bravo i ja so takvi skapani konkurenti ke osvojam titula koj i da go zemes ke osvoi so ne osvoi liga na sampioniLiverpool FAN напиша:covekot si nema pojma ama sepak inter go osvoi skudetoto-neznam dali bas si nema pojma:star:
Скапани конкуренти!? Абе слушни се шо збориш! Рома има одличен тим.. не за џабе го освои купот. Милан ја освои лига на шампиони! Тоа се скапани конкуренти?`TENK` напиша:bravo i ja so takvi skapani konkurenti ke osvojam titula koj i da go zemes ke osvoi so ne osvoi liga na sampioni
ko prvo nejkam da se raspravam samo si kazav,da roma se dobri zatoa so 15 boda prednost ja osvoivte titulata zatoa vo evropa ne mozete da pominete poise od prva runda!!!!!!!!!meazza напиша:Скапани конкуренти!? Абе слушни се шо збориш! Рома има одличен тим.. не за џабе го освои купот. Милан ја освои лига на шампиони! Тоа се скапани конкуренти?