Кој ви е најомразен тренер?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
руди фелер е најголем БОТ според мене.

Иако сум за Интер најомразен ми е Манчини! Дефинитивно најомразен ми е. Појма нема човекот.. не знам ни како успеа со Интер да направи вакви рекорди и да освои скудето. Нема никакво искуство!

meazza напиша:
Иако сум за Интер најомразен ми е Манчини! Дефинитивно најомразен ми е. Појма нема човекот.. не знам ни како успеа со Интер да направи вакви рекорди и да освои скудето. Нема никакво искуство!

wow тактичар невиден е шо зобраш ти :uvo::uvo: идиотТТтттт е најголем како можи маријано гонзалес и андреоли да ги игра????? во решавачки утакмици

Мурињо, леле колку го мразам, поголем гомнојадец од него нема

Манчини. Имаат Интер топ тим, нормално ќе победуваат. И ја да им појдам тренер, пак ќе се јаки. Тој Манчини за ништо што направи Интер не е заслужен, според мене.

од сите најомрзнат ми е Мурињо .. мн ми се занесува

ferguson kako sto e redot :), houllier go ubiva lyon-covekov e kako leukemija-sto mu stori na liverpool a sega i na lyon mu go pravi istoto, jose murinho-se razbira nema minuta fudbal izigrano i misli deka e "inovator".stoickov i e*a majkata na bugarija, a sega redot na celta vigo, mc claren,aragones,domenech : so kakvi reprezentacii "rasturaat".

Hmm porano me nervirase Rudi Feller, sega ne tolku

meazza напиша:
covekot si nema pojma ama sepak inter go osvoi skudetoto-neznam dali bas si nema pojma:star:

Liverpool FAN напиша:
covekot si nema pojma ama sepak inter go osvoi skudetoto-neznam dali bas si nema pojma:star:
bravo i ja so takvi skapani konkurenti ke osvojam titula koj i da go zemes ke osvoi so ne osvoi liga na sampioni

Капело има фаца ко магаре....БЉЈАК!

`TENK` напиша:
bravo i ja so takvi skapani konkurenti ke osvojam titula koj i da go zemes ke osvoi so ne osvoi liga na sampioni
Скапани конкуренти!? Абе слушни се шо збориш! Рома има одличен тим.. не за џабе го освои купот. Милан ја освои лига на шампиони! Тоа се скапани конкуренти?

Не можам да мразам тренери зад кои стојат резултати. Може да не ми се симпатични, поради ривалитетот со тимовите што јас ги подржувам, али никако не можам да го мрзам еден Фергусон, или Манчини, или тренерскиот шмекер Мурињо! Се сеќавате ли со каква екипа, и каков буџет Мурињо освои Куп уефа и Лига на шамиони со Порто, "back to back!!"

Јас лично од секогаш го мрзев Guy Roux, екс-тренерот на Оксер. Една од најодвратни појави во фудбалот. ДА иронија биде поголема, чоекот беше тренер на клубот 30-тина години!

meazza напиша:
Скапани конкуренти!? Абе слушни се шо збориш! Рома има одличен тим.. не за џабе го освои купот. Милан ја освои лига на шампиони! Тоа се скапани конкуренти?
ko prvo nejkam da se raspravam samo si kazav,da roma se dobri zatoa so 15 boda prednost ja osvoivte titulata zatoa vo evropa ne mozete da pominete poise od prva runda!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom