Кој ви е најомразен тренер?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
`TENK` напиша:
ko prvo nejkam da se raspravam samo si kazav,da roma se dobri zatoa so 15 boda prednost ja osvoivte titulata zatoa vo evropa ne mozete da pominete poise od prva runda!!!!!!!!!
Вака сеа.. Рома стигна прилично далеку во лигата на шампиони.. Милан ја освои лигата на шампиони.. (Интер испадна од Валенсија но сите видовме дека ја надигра.. чиста среќа.. само нема тоа врска сега). А Интер покрај Рома и Милан сепак ја освои Серија А. И тоа соборувајќи не знам колку рекорди, како во Италијанската лига така и во европскиот фудбал. А ти збори си шо сакаш..:tapp: ама реалноста е друга.

meazza напиша:
Вака сеа.. Рома стигна прилично далеку во лигата на шампиони.. Милан ја освои лигата на шампиони.. (Интер испадна од Валенсија но сите видовме дека ја надигра.. чиста среќа.. само нема тоа врска сега). А Интер покрај Рома и Милан сепак ја освои Серија А. И тоа соборувајќи не знам колку рекорди, како во Италијанската лига така и во европскиот фудбал. А ти збори си шо сакаш..:tapp: ама реалноста е друга.

Интер испадна од Валенсија бидејќи во Италија беа убедливо први и мислеа дека така ќе биде и со Валенсија, што и им се освети. Се надевам дека извлекле поука од сето тоа.

Најмногу го мразам МУРИЊО оти се мисли дека се знај ама зато 4е го шитна од Целси

Иако беше тренер во мојот омилен клуб најмногу го мразам КАПЕЛО

ме нервират понекогаш Сир Алекс Фергусон со нмастиката, и Мурињо некогаш прајт некој фаци. :)

VAN GAL, KAPELO, FERGUSON ,IMT (za so bese temata za traktori :) )

Капело и Манчини

Мурињо дека се радува како дете од 3 год...

Жозе Мурињо...гад невиден, заради него и челзи не ги сакам појке

Манчини и Рајкард ми се стандард најомразени ради неписменост,во поново време Мартин Јол -поради непсименост и глупи трансфери
Ако не е таква темата ке си пишам кои ми се најомилени.1 Спалети,Мурињо неоспорливо добар колку и да е препотентен,Алекс фергусон,Капело,Делио Роси,Серсе Козми-мада го нема одамна

Жозе Мурињо, не дека сум за Манчестер Јунајтед, него многу ме нервира, се прави дека е БОГ! Со сите се препуцува пред утакмица, кога дадат гол некогаш остане сериозен, а уствари у себе се радува ко луд!

Frank Rajkard zos ja upropasti barselona ovaja sezona kupi igra4i koi nemuse potrebni a i cel koncept na igrata im padna vo voda

Алекс Фергусон, одлишен тренер е ама кога ќе го видам со мастиките како шлапа, ми се повраќа:)

Незнам зошто ама Фабио Капело одсекогаш ми бил премногу антипатичен..

Жозе Мурињо, Арсен Венгер, Капело, .......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom