T
theTinule
Гостин
Математика мрзам највеќе заради професорот што треба да го молиш да ти пише петка а не е дека ја не знам за петка. Плус требаше на продолжителна да идам за да ми ја напише...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите предмети ама буквално сите неможам да ги поднесам на живци ми идат
И јас сметам дека физичко е доста непотребен предмет, и ми оди на нерви што имавме три пати неделно.можеби чудно ќе ви биде ама еден од предметите што ги мразам е физичко. секој час да се пресоблекувам, бели чорапи, бела маичка и црни шорцеви. на зима тоа надвор камен е, во пресоблекувалната нема парно и треси се. ако не играш минус, 3 минуси една оцена подолу. па иди лечи се бре професоре.
Ради мрзата и нивната “тежина“...професорите се исти кон сите, а ако е неправеден нема што да го мразиш предметот...Mozham da zaklucham deka predmetite gi mrazite zaradi profesorite![]()
Ради мрзата и нивната “тежина“...професорите се исти кон сите, а ако е неправеден нема што да го мразиш предметот...
Немој немој бш беше супер профа закон.ВО основно сите предмети ми беа омилени немав потешкотии со ниту еден но во 1 и 2 год ќе кажам ИСТОРИЈА не беше ниту до мене ниту до предметот туку до ПРОФЕСОРКАТА:nerv::nerv::nerv: