T
theTinule
Гостин
Математика мрзам највеќе заради професорот што треба да го молиш да ти пише петка а не е дека ја не знам за петка. Плус требаше на продолжителна да идам за да ми ја напише...
Па што бараш у школо?Сите предмети ама буквално сите неможам да ги поднесам на живци ми идат
И јас сметам дека физичко е доста непотребен предмет, и ми оди на нерви што имавме три пати неделно.можеби чудно ќе ви биде ама еден од предметите што ги мразам е физичко. секој час да се пресоблекувам, бели чорапи, бела маичка и црни шорцеви. на зима тоа надвор камен е, во пресоблекувалната нема парно и треси се. ако не играш минус, 3 минуси една оцена подолу. па иди лечи се бре професоре.
Ради мрзата и нивната “тежина“...професорите се исти кон сите, а ако е неправеден нема што да го мразиш предметот...Mozham da zaklucham deka predmetite gi mrazite zaradi profesorite
Ради мрзата и нивната “тежина“...професорите се исти кон сите, а ако е неправеден нема што да го мразиш предметот...
Немој немој бш беше супер профа закон.ВО основно сите предмети ми беа омилени немав потешкотии со ниту еден но во 1 и 2 год ќе кажам ИСТОРИЈА не беше ниту до мене ниту до предметот туку до ПРОФЕСОРКАТА:nerv::nerv::nerv: