Кој предмет најмногу го мразиш?

T

theTinule

Гостин
Математика мрзам највеќе заради професорот што треба да го молиш да ти пише петка а не е дека ја не знам за петка. Плус требаше на продолжителна да идам за да ми ја напише...

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
во средно германски јазик и хемија, не ги можев професорките, шмизли стари, оценуваа според изглед, а на факултет Јавно мислење, ради асистентката, поглупо суштество нема на планетава!

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
математика без конкуренција. и економија.бљак

D

DeviL_32`

Гостин
Во основно најмногу мразев физика, македонски и хемија...не заради предметите, предметите се ОК...туку заради наставниците. Од што се клети наставниците по тие предмети не ти дава воља да ги учиш... :toe:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Сите предмети ама буквално сите неможам да ги поднесам на живци ми идат

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
можеби чудно ќе ви биде ама еден од предметите што ги мразам е физичко. секој час да се пресоблекувам, бели чорапи, бела маичка и црни шорцеви :tapp::tapp::uvo: на зима тоа надвор камен е, во пресоблекувалната нема парно и треси се. ако не играш минус, 3 минуси една оцена подолу :nesvest::tapp::tapp: па иди лечи се бре професоре:nesvest::uvo:. друг предмет,а и највише од сите што го мразам е ХЕМИЈА. дали од проф. или незнам што ќе да е

ја заборавив и математиката, а тука некаде е и музичко. секој час да се тресеш дали ќе те стане или не. еднаш во неделата имавме музичко и секој час станат си обавезно :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Сите предмети ама буквално сите неможам да ги поднесам на живци ми идат
Па што бараш у школо?
Нека ти купат офци и право на планина. Нема да се замараш. :uvo:
Од вакви пропаѓаме.
можеби чудно ќе ви биде ама еден од предметите што ги мразам е физичко. секој час да се пресоблекувам, бели чорапи, бела маичка и црни шорцеви. на зима тоа надвор камен е, во пресоблекувалната нема парно и треси се. ако не играш минус, 3 минуси една оцена подолу. па иди лечи се бре професоре.
И јас сметам дека физичко е доста непотребен предмет, и ми оди на нерви што имавме три пати неделно.
Плус и професорот беше еден ненормален, ако немаш опрема: Зошто немаш опрема?
Ако имаш опрема, а не вежбаш: Зошто не вежбаш?
Ако имаш опрема и вежбаш: Зошто тренерките ти се плави, а не зелени? :nesvest:
Го мразам тој предмет.

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Биологија на прво место ради професорката што ми предаваше прва и втора година..Оваа година не ми предаваше,но толкава омраза се створи кон предметот што и оваа година едвај издржав:nerv:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Mozham da zaklucham deka predmetite gi mrazite zaradi profesorite :)
Ради мрзата и нивната “тежина“...професорите се исти кон сите, а ако е неправеден нема што да го мразиш предметот...

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Ради мрзата и нивната “тежина“...професорите се исти кон сите, а ако е неправеден нема што да го мразиш предметот...

Епа поради тоа што го мразиш тој професор,неможеш да не го мразиш и предметот.Не сакаш да дојде часот кога имаш со тој професор или пак се плашиш од него...

S

stefi

Гостин
Eve na primer:
а тука некаде е и музичко. секој час да се тресеш дали ќе те стане или не. еднаш во неделата имавме музичко и секој час станат си обавезно
zaradi profesorot...

Член од
6 јули 2009
Мислења
69
Поени од реакции
5
ВО основно сите предмети ми беа омилени немав потешкотии со ниту еден но во 1 и 2 год ќе кажам ИСТОРИЈА не беше ниту до мене ниту до предметот туку до ПРОФЕСОРКАТА:nerv::nerv::nerv:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
ВО основно сите предмети ми беа омилени немав потешкотии со ниту еден но во 1 и 2 год ќе кажам ИСТОРИЈА не беше ниту до мене ниту до предметот туку до ПРОФЕСОРКАТА:nerv::nerv::nerv:
Немој немој бш беше супер профа закон.

Член од
6 јули 2009
Мислења
69
Поени од реакции
5
да да закон беше:nerv:
овој намерно га збориш
ако акооооо
хехеххе

Kajgana Shop