Кој предмет најмногу го мразиш?

• Креатор на темата Креатор на темата G!г1cEN4to...Tt
  • Време на започнување Време на започнување
Математика и сите предмети поврзани со неа. Едноставно не ми оди :uvo:

физичко (не можев да да се бесам на вратило) :nerv:

Математиката бидејќи не ми оди многу.

математика дефинитивно. секогаш ми се паѓаа одвратни професори и ми стана одбивно. и хемија сум тутурутка ама тоа дека никогаш не сум учел. секогаш се вадев на брат ми првенецот на генерација.

историја бе! не знам како можат некои да памтат цели лекции и сите,буквално сите информации шо ги содржат...:uvo: отсекогаш сум мразела историја:toe:

Англиски:)

Ги мразам тие часови, го мразам и јазикот и никад не сум имала желба убаво да го научам:)

Историја...досадни работи се учат!

Подобро ке решавам задачи него глупи времиња,multi-part verbs и за војни, територии што веќе не постојат...

Математика(поради класната шо ми беше),физика и хемија(2 години не научив НИШТО),Германски(секој час бев ослободен,така да освен ауф фидрзен појма неам друго)

Хемија и биологија! Хемијата баш ми идеше, многу лесно памтев дефиниции и реакции, ама го учев само заради оценка, зашто знам дека нема да продолжам на фалкултет поврзан со тоа:)

Техничко образование у основно го мрзев. Ништо не можев да напраам од тоа макетите :kesa:

француски заради баба професорку а хемију у физику чисто од љубов:pos2:

Па...мразам најмногу физичко и само заради наставникот што ми беше до 8,ме направи толку мн да го мразам тој предмет кој е меѓу најлесните

Аман луѓе, што ви е со математикава хаххаха. Па подобро да решавам цел ден задачи отколку да седнам и да учам нешто од општествените науки. Добро, лесно ми е затоа што сакам математика, а и никогаш не сум го рачунала за учење, едноставно....решавање:pipi:
Кога ќе размислам за мразењето, скоро сите премети ги имам замразено во одредени периоди, ама тоа зависи од околностите, професорот итн... Моментално не чувствувам некоја голема омраза кон ниеден предмет. Затоа што во главно го сфаќам значењето на сите, а и никогаш не се знае што ќе ти притреба во животот, кое знење од која област. :smir:

Најмногу ги мразам Физика,Математика и Хемија.

:tapp:Социологија и Германски:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom