Кој ни ги украде правилата? :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ацид не е таков. Го знам горе-долу, и навистина би те направил подолу од лајно ако заслужиш... ама директно и в лице. Нож в грб никогаш никому не би му забил. А која е причината вие да му верувате на малиот кој сега никна на кајгана, а не на Ацид кој сите го знаеме горе-долу.

Фер е да се ислушаат двете страни,а не одма да се почне со лижење на админиот г`з.:wink:

Фер е да се ислушаат двете страни,а не одма да се почне со лижење на админиот г`з.:wink:

Зошто би му лижел анус на Ацид? Ќе ми дае еден круг со моторчето? Ќе ми дае две текили гага на собиранка?
Само ви кажувам каков е Ацид и да не му верувате многу-многу на новаков.

и сега збунка...него ајде пуштај форумот да си побараме песниче и да си симнеме нешто се знае повеќето луѓе зашто се на тој форум за да симнуваат и да си побараат песни,па решете после дали било копи/пејст или не...:icon_lol:

За лижење газ знаеме дека Фантом4о е секогаш тука (=

Пример:

Фантом:

одговор

Инаку ако стварно “мали“ е во право, тогаш срамота е ова. Ама ај. Не е моја работа (=

За лижење газ знаеме дека Фантом4о е секогаш тука (=

Пример:

Фантом:

Скул

Ова со преЦедник е интерна шега, што твојот закржлавен мозок со големина на орев тешко би ја сфатил. Ај оди бркај комарци во Играчница. Ако тоа погоре е лижење гз...

и мислам дека е крајно безобразно што е изруган на форумов. Односно не он лично туку радио мк... сто е исто како лично да бил нападнат.
А не кажуваш дека ти стоиш зад администраторскиот ник Мајлд Дол на РадиоМК а? :pos:
што се случува со народов и до каде стигна форумов.. админ да отвори ваква тема... и да дозволи сеир на туга сметка знаејки го сево ова... јас сум навистина збунета.
ОМГ, еве, под итно си давам оставка :pos:
Се надевам дека нема да бидам банирана или темава да се најде во канта.. толку имав да кажам. Не планирам да навлагам во расправија со било кој.. па ако сакате слободно коментирајте.
Не се секирај, нашите членови беа банирани од РадиоМК. Ние не банираме никого без причина :wink:
Такви ни се правилата, ама па вие уште подобро ги знаете :pos:

Дејан4енц3, мислам дека апсолутно нема потреба од 2 теми, така да - го споив твоето „мислење“ со веќе постоечката тема :wink:

Точно е дека пред повеќе од година ипол му беше даден преводот на mali, ама некако... ерм... не ми текнува дека сме му ги дале и правилата и брендот "Кајгана" на користење. :pos: Со mali секогаш сме имале добри односи, и темава не е "ругање" туку класичен сеир за невинателноста од нивна страна. Смешно е до бескрај :pos: Сеуште не ми се верува дека скоро 2 години го користеле името "Кајгана" и нашите правила при регистрација :pljus:

Да не сакате помош околу составување на новите правила? :-)

Немој така бе Ацид, ќе се wути маwечко и маwиот...

Ова е класичен пример на дословно препишување домашна работа. Другарчето те моли да му помогнеш, му помагаш, и на крај испаѓа дека ја препишал цела домашна од прв до последен збор.

Тоа, драга Дејана (Мајлд дол) покрај некреативност би го нарекла патетика.:coolpush:

Ова е класичен пример на дословно препишување домашна работа. Другарчето те моли да му помогнеш, му помагаш, и на крај испаѓа дека ја препишал цела домашна од прв до последен збор.
Баш за слично на ова читав вчера во Образование, некој имаше пишано дека другарчето на писмена во брзањето го препишал и името и презимето на тој од каде што препишувал.

Како и да е, ова најмалку личи на достоинствена одбрана:

mali says:
samo dobro mu beshe porano na acid, koga mu davav shelovi i serveri
mali says:
toa e blagodarnost
mali says:
tolku uslugi sum mu pravel

Најлош начин на одбрана е префрлување што и како си направил за некого. Човек треба да се брани со вистината, но кога не е во форма на префрлање.
Грешка mali направил во копи-пејстот, не проверил, доволно беше да признае дека направил пропуст и дека ќе го поправи.

И не знам каква врска има договорот меѓу нив за еден вид размена, кога се смееја сите за невниманието на еден човек (не mali, општо) колку може да даде смешни резултати. Како што се смеете сите за реклама со грешка во пишувањето. Не драматизирајте.

Башка, копи-пејст е само кога некој не ти дал дозвола да преземеш нешто и го израмнувате со крадење? Копи-па-пејст правиш без разлика дали ти е дозволено или не. Тој е начинот:toe:

nema vrska, tuku toa e taka "samo" 1-2 nedeli poradi toa sto go imam preinstalirano forumot ali nema veza. a za site onie koi mislat sega deka jas sum nov na forumot Kajgana, proverete ve molam koga sum jas registriran pa posle jadete mi gomna dali sum nov ili ne, vo red? ne znaci ako ne pishuvam na forumot deka ne go znam forumot. znaci registriran clen broj 12 sum na kajgana taka da koj e nov ovde moze sega da vidite. Acid na pocetokot me zamoli da se registriram na forumot tuka za da bidat poveke registrirani clenovi posto ne bese poznat sajtot kajgana, dokolku lazam neka kaze Acid. Acid, znaeme dobro dali ova bese samo mal seir ili sto sakas ustvari da postignes so ova neli e taka ?

pozdrav

А не кажуваш дека ти стоиш зад администраторскиот ник Мајлд Дол на РадиоМК а? :pos:
ОМГ, еве, под итно си давам оставка :pos:
Не се секирај, нашите членови беа банирани од РадиоМК. Ние не банираме никого без причина :wink:
Такви ни се правилата, ама па вие уште подобро ги знаете :pos:

Дејан4енц3, мислам дека апсолутно нема потреба од 2 теми, така да - го споив твоето „мислење“ со веќе постоечката тема :wink:

Точно е дека пред повеќе од година ипол му беше даден преводот на mali, ама некако... ерм... не ми текнува дека сме му ги дале и правилата и брендот "Кајгана" на користење. :pos: Со mali секогаш сме имале добри односи, и темава не е "ругање" туку класичен сеир за невинателноста од нивна страна. Смешно е до бескрај :pos: Сеуште не ми се верува дека скоро 2 години го користеле името "Кајгана" и нашите правила при регистрација :pljus:

Да не сакате помош околу составување на новите правила? :-)

mene licno forumot i ne mi treba, koga kje imam vreme i volja da gi popravam greskite kje bide forumot aktiviran. radiomk ne e zavisen samo od forumot pa da propadne od toa sto kje bide isklucen forumot.

pozdrav
и сега збунка...него ајде пуштај форумот да си побараме песниче и да си симнеме нешто се знае повеќето луѓе зашто се на тој форум за да симнуваат и да си побараат песни,па решете после дали било копи/пејст или не...:icon_lol:

А што сакам да постигнам? :gordan:

Сеир беше затоа што беше смешно и беше кикс невиден досега во македонскиот сајбер простор. Simple as :tv:

mene licno forumot i ne mi treba, koga kje imam vreme i volja da gi popravam greskite kje bide forumot aktiviran. radiomk ne e zavisen samo od forumot pa da propadne od toa sto kje bide isklucen forumot.

pozdrav
Никој не ни спомна дека радио мк ќе пропадне ако не е активен форумот,ако гледаме така можеме и на овој форум да бараме песни и да ги најдеме преку разни начини,колку што знам јас таму единствена активна тема беше барам песна,download секцијата е за почит,никој друго не ни спомна,сеирот беше фатен на правилата,иако јас сум одамна мислам 2005 таму регистриран и не ми ни текнало да ги прочитам тогаш а камоли сега,така да што сакате правете,големи сте ваљда сами се чешлате :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom