Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што сакам да постигнам? :gordan:
Сеир беше затоа што беше смешно и беше кикс невиден досега во македонскиот сајбер простор. Simple as :tv:
Дечко, не сфаќаш дека со ваквите малограѓански тупаџиски коментари сам си даваш повод да ти тераме сеир? Признај, твоја грешка беше што си зема здраво за готово, наше право е да те реметиме.:svashta:no comment Acid, ne mi se pravi ti na mene koj znae sto, posto u stanje si se da napravis ne e vazno dali e vo red ili ne e samo da ti bide popularen sajtot vo sporedba od mene.
pozdrav
Пизду матер, да не бевте ти и твојот сајт, луѓето немаше да чујат за Кајгана. Кајгана, што е тоа?no comment Acid, ne mi se pravi ti na mene koj znae sto, posto u stanje si se da napravis ne e vazno dali e vo red ili ne e samo da ti bide popularen sajtot vo sporedba od mene.
pozdrav
[Marko];929591 напиша:ех.. мислам дека не треба да го обвинувате веќе човекот, кој ви нуди бесплатно да симнувате преку 40,000 песни од неговите сервери
можда човекот немал време да ги смени правилата![]()
...А не кажуваш дека ти стоиш зад администраторскиот ник Мајлд Дол на РадиоМК а?![]()
....Тоа, драга Дејана (Мајлд дол) ...