Кој ни ги украде правилата? :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
no comment Acid, ne mi se pravi ti na mene koj znae sto, posto u stanje si se da napravis ne e vazno dali e vo red ili ne e samo da ti bide popularen sajtot vo sporedba od mene.

pozdrav

А што сакам да постигнам? :gordan:

Сеир беше затоа што беше смешно и беше кикс невиден досега во македонскиот сајбер простор. Simple as :tv:

Јас мислам дека доста популарен ти го направивме сајтот, не се согласуваш? :-)

Бог да чува. Кајгана секогаш се залагала за дружба и соработа со останатите сајтови :wink:

И за добар ремет на тие што го заслужиле тоа, афкорс :vozbud:

no comment Acid, ne mi se pravi ti na mene koj znae sto, posto u stanje si se da napravis ne e vazno dali e vo red ili ne e samo da ti bide popularen sajtot vo sporedba od mene.

pozdrav
Дечко, не сфаќаш дека со ваквите малограѓански тупаџиски коментари сам си даваш повод да ти тераме сеир? Признај, твоја грешка беше што си зема здраво за готово, наше право е да те реметиме.:svashta:

Сето ова е голема глупост. Целава тема, целиов чин... Ги знам и ацид и мали колку-толку, и мислам дека "проблемов" можеше многу лесно да се реши. Ама ај. Знаете, ѓаволот си немал попаметна работа па таму им правел нешто на децата.

pozdrav
Пизду матер, да не бевте ти и твојот сајт, луѓето немаше да чујат за Кајгана. Кајгана, што е тоа?

Сега, биди така добар и фин, си го молел Ацид да ти даде превод за вебулетин, ти дал. Е сега, ти како админ на твојот форум требало барем да си ги погледнеш твоите сопствени правила. Или, да се потрудиш бе да си направиш правила.

neli rekov deka e moja greska? kogo go okriviv jas za toa ? zborot mene mi bese, acid ako bese nekoj kako sto se pravi da e, kje mi kazese za toa i se kje si bese vo red i jas blagodaren, a ne da gi pali drugite da vredjaat. mislam nemashe nisto da go kosta neli ?

pozdrav

ех.. мислам дека не треба да го обвинувате веќе човекот, кој ви нуди бесплатно да симнувате преку 40,000 песни од неговите сервери :)

можда човекот немал време да ги смени правилата :)

Copy/Paste срамота. Се воздржувам од секаков друг коментар во моментов, а верувајте имам многу.

[Marko];929591 напиша:
ех.. мислам дека не треба да го обвинувате веќе човекот, кој ви нуди бесплатно да симнувате преку 40,000 песни од неговите сервери :)

можда човекот немал време да ги смени правилата :)

Неговите сервери ?
Овде алудираш на http://www.yump3.eu/Download/ каде што всушност се сместени песните така ???
Некако имам филинг дека само „ги разменува“ со некого или грешам ?

А за гафот кој го направил нема што да се каже многу ... освен да се насмееме и да се надеваме дека нема да ја направи пак истата работа и другпат ... :pos2: :pos2:

Во секој случај сеирот си е на место ...

...А не кажуваш дека ти стоиш зад администраторскиот ник Мајлд Дол на РадиоМК а? :pos:

....Тоа, драга Дејана (Мајлд дол) ...

Acid и Скулгрл... ве молам објаснете ми сто по гаволите(извинете на израз) е Мајлд Дол и каква врска имам јас со тој администратор. Искрено пред темава да ја прочитам не ни знаев дека постои форум на радио мк.. Тој сајт го користам исклучиво за симнување музика, а кога нема да најдам нешто се обракам на корисниците на кајгана во темата мп3 пребарување.. за оној што кажа погоре нешто за Limewire еве јавно го известувам дека ако ми затреба помош точно кај него ке се обратам. :helou:
и да се вратам на нападот.. немам причина да не кажам дека сум администратор на форум I wish:vozbud: mali го знам уште пред да дознаам дека постои радио мк до душа уште пред да дознаам дека постои мсн.. затоа не е во ред да посочувате прсти и да употребувате цинизам.. незнам од каде ви е таа информација навистина е погрешна. Единсвената причина што ја отворив таа тема беше разговорот со mali и тоа што мислев дека не е во ред така да биде нападнат.. :nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom