Кој ни ги украде правилата? :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аман. Не го дочекав ’луксузот’ да ме банираат...
ЛОЛ, која глупост. Малце да погледнеле..ќе виделе дека уште стои Кајгана..
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Zdravo Acid, zosto ne im kazes na ludjeto zosto mi go dade tvojot prevod od forumot ? Neli napravivme razmena, ti mi go dade prevodot od tvojot forum, a jas za vozvrat server za radioto od kade si pustase muzika, za da ne troshish transfer mnogu od doma ? Dokolku vekje se smees i sakas da zezas, kazi ja barem vistinata a ne da velis deka sum pravel COPY PAST vo red ? mi zborele na mene deka si pokvaren ama ne veruvav deka navestina si bil.

Pozdrav

Сфаќам дека Кајгана е репер многу форуми во начинот на уредување, распределбата на подфорумите и слично, па дури имам видено и форуми кои имаат идентични категории како нашите... Ама сум се скршил од смеа на ова! :pos2:

Толку многу се заборавиле во копи/пејстот, што не се потрудиле ништо да сменат. И затоа што сме добри, а го рекламираат и нашиот маркетинг оддел - ние ќе им направиме и мала бесплатна реклама. Бујрум, пробајте да се регистрирате тука! :-)

Дежа ву? :pos2:
Прегледај го приврзокот 3695

Прегледај го приврзокот 3696

Прегледај го приврзокот 3697

Прегледај го приврзокот 3698

Прегледај го приврзокот 3699
14604155bh4.jpg

Ама овие буквално само копи пејст направиле и ништо друго.

Zdravo Acid, zosto ne im kazes na ludjeto zosto mi go dade tvojot prevod od forumot ? Neli napravivme razmena, ti mi go dade prevodot od tvojot forum, a jas za vozvrat server za radioto od kade si pustase muzika, za da ne troshish transfer mnogu od doma ? Dokolku vekje se smees i sakas da zezas, kazi ja barem vistinata a ne da velis deka sum pravel COPY PAST vo red ? mi zborele na mene deka si pokvaren ama ne veruvav deka navestina si bil.

Pozdrav

не да бидам лоша форумџика ама:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::smir:

п.с. мали е всусност администратотот на радио мк.....=)

Сеир или патетика? Ваше мислење?

Ја отварам темава со една единствена причина многу го почитувам mali и мислам дека е крајно безобразно што е изруган на форумов. Односно не он лично туку радио мк... сто е исто како лично да бил нападнат.

Прво само ке кажам дека ова не е личен напад врз администраторот, немам апсолутно ништо против Acid, не го ни познавам доволно за да имам изградено било какво мислење за него и не сакам да бидам сфатена лошо од некога страна. Форумов е тука за Everyone to be able to speek their mind, right?:smir:

ке преминам на главното, тоа е темава:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=17574

Сфаќам дека Кајгана е репер многу форуми во начинот на уредување, распределбата на подфорумите и слично, па дури имам видено и форуми кои имаат идентични категории како нашите... Ама сум се скршил од смеа на ова! :pos2:

Толку многу се заборавиле во копи/пејстот, што не се потрудиле ништо да сменат. И затоа што сме добри, а го рекламираат и нашиот маркетинг оддел - ние ќе им направиме и мала бесплатна реклама. Бујрум, пробајте да се регистрирате тука! :-)

Дежа ву?

и потоа одговорот од единствениот друг кој знае заштое тоа така:

Pozdrav

си земав за слобода и да пастирам дел од разговор кој го водев на мсн, се надевам нема да ми биде замерено:

mali says:
lele strashno, tocno e ne sum cital me mrzelo
mali says:
acid mi go dade prevodot i pravo go staviv kaj mene
mali says:
toa e toa
mali says:
ne e praven nikakov copy past
mali says:
samo dobro mu beshe porano na acid, koga mu davav shelovi i serveri
mali says:
toa e blagodarnost
mali says:
tolku uslugi sum mu pravel

mali напиша:
Da vi objasnam kako bese so prevodot pa posle vie pak serete :)
mene Acid Administratorot na kajgana mi go dade prevodot od forumot negov ovde, za vozvrat jas mu dadov Server za negovoto radio, poradi toa sto covekot ne sakal da si go troshi transferot doma.
Problemot e moj da, deka ne se ni setiv da go proveram prevodot koj sto mi go dade Acid, ali nema veza sekoj pravi greski :) mozese barem da mi kaze Acid za greskata da ja popravam a ne da sere ovde neli ? mislam covecki e. a ne da ve laze deka sme pravele COPY PAST neli ?

za site drugi, radiomk e super dodeka ja najdete pesnata koja sto ja barate neli? vo toj slucaj i forumot i sajtot www.radiomk.com ne vi e glupav.

pozdrav
што се случува со народов и до каде стигна форумов.. админ да отвори ваква тема... и да дозволи сеир на туга сметка знаејки го сево ова... јас сум навистина збунета.

Се надевам дека нема да бидам банирана или темава да се најде во канта.. толку имав да кажам. Не планирам да навлагам во расправија со било кој.. па ако сакате слободно коментирајте.

mene Acid Administratorot na kajgana mi go dade prevodot od forumot negov ovde, za vozvrat jas mu dadov Server za negovoto radio, poradi toa sto covekot ne sakal da si go troshi transferot doma.
Problemot e moj da, deka ne se ni setiv da go proveram prevodot koj sto mi go dade Acid, ali nema veza sekoj pravi greski :) mozese barem da mi kaze Acid za greskata da ja popravam a ne da sere ovde neli ? mislam covecki e. a ne da ve laze deka sme pravele COPY PAST neli ?

za site drugi, radiomk e super dodeka ja najdete pesnata koja sto ja barate neli? vo toj slucaj i forumot i sajtot www.radiomk.com ne vi e glupav.

pozdrav

pozdrav

Заебете радиомк. Користете limewire, www.hopcup.net, а ако не можете да најдете некоја песна, јас ќе ви ја најдам, да не одите на радиомк.

Ете, сајтот е сепак глупав.

pozdrav
OK znaci mali imas izvinuvanje od mene za se so prosrav protiv tebe i tvojot forum. Se nadevam deka izvinuvanjeto e primeno.
Pozdrav

pozdrav
Па не е лажено дека е правено копи-пејст:)
Да не беше само копи-пејст, ќе беше корегиран и заменет зборот „Кајгана“ со „РадиоМк“. А за тоа што и како сте се договориле нема врска со во целост истите правила како тука.

И не се само правилата, туку и „Forum - најмасовниот македонски форум за дискусии во мрежата“.
За логиката и значењето на реченицава нема потреба да дискутираме.

Само, ова е доказ дека никој од членовите кои се регистрираат не ги читаат правилата, а треба (мене само 2 минути ми одзеде читањето). Во спротивно, би реагирале и некој би ви кажал за грешката. А кој е тој некој? Некој од вашите членови кои го сакаат сајтот и кога не им треба само кога треба песна да најдат:) А такви членови се оние кои пишуваат по темите на форумот, а не само во „Барам песна“. Се знае кои се таму за развојот на форумот, а кои се за музика да добијат:wink:

Јас лично по мејл кај Милд Долл ве пофалив. Ама и јас ќе речам дека ви е супер затоа што може се` и сешто да се најде од музика и вечно ќе сум ви благодарна за тоа. Ви ја сакам download секцијата. За да не си протолкувате дека серам, ќе останам само на пофалбава, без разлика што е ништо во споредба со останатиот дел од моето мислење. Можеби некогаш ќе ви пишам во темата за критики на вашиот форум:)

И не знам зошто се лутите, сфатете го ова како позитивна критика и мотив полека да ги исправите грешките кои ги имате направено.

Нека се изјасни и нашиот ни админ што е работата,па ќе видиме дали е сеир или патетика.:)

Ацид не е таков. Го знам горе-долу, и навистина би те направил подолу од лајно ако заслужиш... ама директно и в лице. Нож в грб никогаш никому не би му забил. А која е причината вие да му верувате на малиот кој сега никна на кајгана, а не на Ацид кој сите го знаеме горе-долу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom