concrete
alte Esel
Abe koga go citam ova, nikako da skontam: u sto svet toa ziveete bre???....strav da te fati.....ima li normalen covek vo MKD????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брате, сум имал неколку прилики да разговарам со професорот, пореален објективен, без влакно на јазик и искреност немало во Македонија уште од времето на Ченто...Па прочитај и некоја од неговите колумни која лично ја сметам за ремек делоBratot напиша:Marijanovik-C.A.R.? :helou:

tocno taka kazano.predavnici i izrodi od svojot narod za zal i deneska seuste gi gledame i slusame kako drdorat.se soglasuvam so listata nema sto da se dodade dali kiro ili brane se edno e sekako kiro e prekalen borec kumrovska skola ,a ucenikot brane bas dobar se pokaza perfect .ja unistija makedonija vo sekoj pogled , vo sekoja svera od zivotot. se sto najdoa pokradojaaa .za mene najgolemo predavstvo bese od strana na ljubco, koga glasaja za promena na expertskata vlada ,i trebase tie da ja zema vlasata ,zasto ljubco togas mu ja dade vlasta vo ustata na zverot neznam ni den deneska.celi 15 godini sekogas na vlast dobro poznati komunjarski shemi.zalno jadno bedno mnogu povece do smesno 
Вакво нешто произлегува само од српски ултранационалист...Xtracomunitario напиша:Никола Груевски или поточно ЧАРЛИ ЧАПЛИН!!!!
Додека Љубчо-Бичка јавно работеше за интересите на Бугарија - овој вториов се обидува тоа да го подзатскрие - само идиоти не можат да го увидат сето тоа, последните потези со поставувањето на Доста Димовска на чело на МКЦ во Бугарија и ставот за Косово и Метохија се крунски доказ за тоа!!!!!!
TpH_Bo_OkO напиша:Брате, сум имал неколку прилики да разговарам со професорот, пореален објективен, без влакно на јазик и искреност немало во Македонија уште од времето на Ченто...Па прочитај и некоја од неговите колумни која лично ја сметам за ремек дело![]()
Ех ова кога го читам гризам заби , за дел од тие пари имам одено по ќуки и исто како да питав , бервме пари знам за панцери и да се шијат во Прилеп на тоа да време да живнеше и текстилот во градот , никогаш аир да не видат ...TpH_Bo_OkO напиша:Да ја видиме топ листата....
5. Борис Змејковски (иако сум во блиско крвно сродство со човеков, заедно со Лјубчо, Голубовски, и дузина други, им ги собраа парите 91-94та на дијаспората наша кои доаѓаа во баснословни суми...тоа не се простува)
Поздрав.
Плс речи дека под седативи сиXtracomunitario напиша:И јас некогаш бев млад, и јас имав убедувања што повеќе се базираа на мојата пуста желба (што је баби мило - то се баби снило) отколку на фактичката состојба. Да сме живи и здрави и да дочекаме, ама се што се случува на Косово и Метохија - се рефлектира и во Македонија!!!! Не заборавајте дека Груески(Чарли Чаплин) беше најгласен во лелекањата дека кризата во Македонија е увезена од Косово. А вчера завчера си ги попушија взаемно со Чеку....
Не се секирајте, тие имаат и други планови за нас. Наскоро на Македонија ќе и биде понудено да влезе во Европа, но како дел од Бугарија, и тогаш Чарли Чаплин ќе ве убедува дека тоа е најдоброто можно решение за Македонија...
Европа европа европа европа европа европа....Ааа бе Бучко бе Бучко...Xtracomunitario напиша:И јас некогаш бев млад, и јас имав убедувања што повеќе се базираа на мојата пуста желба (што је баби мило - то се баби снило) отколку на фактичката состојба. Да сме живи и здрави и да дочекаме, ама се што се случува на Косово и Метохија - се рефлектира и во Македонија!!!! Не заборавајте дека Груески(Чарли Чаплин) беше најгласен во лелекањата дека кризата во Македонија е увезена од Косово. А вчера завчера си ги попушија взаемно со Чеку....
Не се секирајте, тие имаат и други планови за нас. Наскоро на Македонија ќе и биде понудено да влезе во Европа, но како дел од Бугарија, и тогаш Чарли Чаплин ќе ве убедува дека тоа е најдоброто можно решение за Македонија...
TpH_Bo_OkO напиша:Европа европа европа европа европа европа....Ааа бе Бучко бе Бучко...