- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.042
- Поени од реакции
- 86.463
Бранко Црвенковски, Лазар Колишевски ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Струмикс напиша:Xtracomunitario ако ти се пишува, пишувај, ако не не мораш. Последна опомена.
Најобична примедба од типот: "Ебати форумот"...Xtracomunitario напиша:Зошто го избриша постот каде што напишав дека форумот ви изгледа како седница на ВМРО ДПМНЕ? Им дозволувате на бугарите да плукаат по вашата нација а мене не ми дозволувате најобична примедба!!! Зошто е толку непростливо да се напише некоја критика за вашиот идол Груевски? Кој е тој, Господ?
П.С. Сетете се само дека до вчера Господ ви беше Бичка Георгиевски а сега го плукате!!! Па што луѓе сте вие....
Слушај ваму, начинот на којшто го рече тоа не беше како што треба, како што и Мистичен ти кажа.Xtracomunitario напиша:Зошто го избриша постот каде што напишав дека форумот ви изгледа како седница на ВМРО ДПМНЕ? Им дозволувате на бугарите да плукаат по вашата нација а мене не ми дозволувате најобична примедба!!! Зошто е толку непростливо да се напише некоја критика за вашиот идол Груевски? Кој е тој, Господ?
П.С. Сетете се само дека до вчера Господ ви беше Бичка Георгиевски а сега го плукате!!! Па што луѓе сте вие....