Кој ќе ја освои Струга?

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Пред општина е хаос ... орли се веат , калаши и пиштоли ечат , јасно е каков е резултатот

ОМГ....
Не ми е јасно каква е ова ебена држава да остава во град со повеќе македонци да слават, па у п.м не можам повеќе албански знамиња да гледам.

Dobro e sho Fijat ne pobedi i nema da se gradi 5 dzamija vo struga. No sekako na ovie izbori Makedoncite bea krivi najmnogu za 1 krug sho ne go podrzaja Slavko.

И сите македонци да го гласаја на славко пак е џабе , појќе се тие

ОМГ....
Не ми е јасно каква е ова ебена држава да остава во град со повеќе македонци да слават, па у п.м не можам повеќе албански знамиња да гледам.

Тоа е .... малцинство сме во македонски град :toe:

Не е јасно тоа, Славко + Фијат беа околу 14000, Мерко + ДПА околу 14000, со тоа што од ДПА најавија дека нема да гласаат... Затоа чекам да ги видам бројките ако ДПА гласале за Мерко да не ми е толку криво, ама се мислам дека ќе испадне дека до нас била работава...

Тоа е .... малцинство сме во македонски град :toe:
Не сте вие малцинство тука така се чуствувате, денес гледав македонски знамиња обесени и коли со албански знамиња.Не давајте се.Ебена политика ве разедини.

Abe za Fiat glasale 3000 makedonci koj go podrzvat SDSM e tie Makedonci da glasaja za Slavko ke vidis kako ke bea Slavko ke mu begase na Ramiz za 1000 glasa vo prviot krug.

Dobro e sho Fijat ne pobedi i nema da se gradi 5 dzamija vo struga.

Да ама затоа ќе се гради се и сешто на секоја педа која ќе може да се узурпира. Ти очигледно не си од Струга...

Abe za Fiat glasale 3000 makedonci koj go podrzvat SDSM e tie Makedonci da glasaja za Slavko ke vidis kako ke bea Slavko ke mu begase na Ramiz za 1000 glasa vo prviot krug.

И што ако победеше Славко со 1000 гласови??? Очекуваше ти некој од торбешите да гласа за него???Не!!
Рамиз Мерко ја е*а Струга изминативе 4 години, да се надеваме дека крајниот исход нема да биде во негова полза.

Кој е крив што сдсм на фиат му дадоја подршка а можеа со вмро да се договорат и да излезат заеднички кандидат

и во втор круг вмро на фиат му даде подршка и пак џабе ... мерко тепа

И што ако победеше Славко со 1000 гласови??? Очекуваше ти некој од торбешите да гласа за него???Не!!
Рамиз Мерко ја е*а Струга изминативе 4 години, да се надеваме дека крајниот исход нема да биде во негова полза.
Бидна тоа готово, сега че видеме со жалбите.
Јас сум 100% сигурен дека имало семејно гласање, таму има семејства од по 30 души и тројца мажи за сите нив ќе гласаат.

--->Фијат Цаноски...
---> Најдобар...
--->За СТРУГА!

DAli ste 100% sigurni deka Merko pobedi????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom