Кој каде и што работи?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Ух, сигурно би имале многу работа со оглед на тоа колку психовци и сексуално загрозени особи има на нетов!

Ќе го одобрат гарант, треба само една вечер да ги седнаме на ирц и да им ја покажеме реалната ситуација!

Мистичен напиша:
city напиша:
јас работам во странски фондација и верувајте екстра ми е.се утепав од седење
Па дај да смислиме некое проекtче и да го прогураме да го исфинансираат! :)

ајде де и така тоа ми е работата:ПРОЕКТ КООРДИНАТОР,верувај се пукнав од „координирање„

Serdarot напиша:
Mad Maxx напиша:
Интрово беше за да не се збуни некој кога ке прочита дека сум полицаец :)

:lol: :lol: :lol:

не само шо кајгана е занимлив, туку ко шо глеам и сигурен портал :wink:

лонг лив да полис

јес да порано ги бркав ко гјаоли (коа кје ми дојдеа в клуб на муфте или за кабадајлук да продават)и фрлав и со пепелјари и со шо знам јас по нив, ама не-корумпирана полиција е дел од народот.

и еден приватен „аманет„ до тебе:

„ту серв & ту протект„ , не „ту би сервд & протектд„

иначе... не ти гине ни тебе пепелјара :wink:
Bilo koj,ako saka profesionalno da si ja izvrsuva rabotata mora da go odrzuva svojot integritet i dostoinstvo.Onie seljacinja so poracuvaat makijato i kafe edno ne mi gi spominjaj,i ja vodam vojna so niv.Onoj sto si go dava g"zot pod kirija neka mu ja misli.Kaj i da sum vlegol najnormalno sum si baral smetka,duri i do karanje doagjalo.Arno ama koga nekoj ke prekoraci granica bez rezerva dobiva po prsti i ne smee zbor da mi kaze.Zosto?Zatoa sto profesionalno si ja rabotam rabotata.

Jas seuste nemam rabota, 22 godini, poznavanje na kompjuteri, angliski jazik... Se zezam, prvo da go zavrsam ova fakultetov, pa ke pisam tuka, ok? :)

Мистичен напиша:
Проектот е спремен, кога да наминеме да не искоординираш? :)

i sto stana so proektot :)

www.prasajdoktor.com.mk

(така предлагам да се вика) и ке има онлајн чат со некој од докторите кои ке имаат АДСЛ и канцеларивче со два компјутери.

За ова треба финансии за компјутерите, и за првите 3 месеци хонорарче за докторите, а после самоодржлив ке биде проектот.

Теми шо ке ги покриваат - сида, кондом, сексуални болести, абортус, "Кај да најдам жена" :lol: , ке се самоубијам, дрога рокен-рол....

cYb3rc0re напиша:
www.prasajdoktor.com.mk

(така предлагам да се вика) и ке има онлајн чат со некој од докторите кои ке имаат АДСЛ и канцеларивче со два компјутери.

За ова треба финансии за компјутерите, и за првите 3 месеци хонорарче за докторите, а после самоодржлив ке биде проектот.

Теми шо ке ги покриваат - сида, кондом, сексуални болести, абортус, "Кај да најдам жена" :lol: , ке се самоубијам, дрога рокен-рол....

Kaj si videl dosega vakov "samoodrzliv" proekt, isto kako i "nezavisna i samoodrzliva" NVO?????
Razmislete dali ima moznost nekoj nekako da banja pari vo taa kada i sigurno imate sistem!

Машински инжинер сум јас. Во слободно време се бавам со спортско списание кое го почнавме со еден другар.

Nema vrska kakvo skolo tuku sto znaes.:))

Nema vrska kakvo skolo tuku "sto znaes" .Vo zivotot najmalku ke menuvas 4 profesii toa i naucno e dokazano.........tuku da znaes...
koja rabota plaka poveke ne znaci e "taa" nekogas ne e "se" vo parite..:))

Made in Macedonia

КОЈ? КАДЕ?

Драги Кајганџии, Кајганџијки и мали кајганџивчиња... Чисто ме интересира, можда и некој бизнис ке свртиме. Ако некој не сака да каже, во ред е... КОЈ ДАЛИ/КАДЕ РАБОТИ?

Јас работам како молер, а во слободно време вртам други бизниси од средна економија и такви ми ти муабети.

Тешко бизнис со мене, а?

Озбилно праиме муабет? Пошто треба да се замачка дневната малце... мислев на резеда боја :) :) :) Стварно, ме интересира за сите на форумов...

Озбилен бев, тоа работам у Швајцарија.
Инаку, дома у Македонија, имам со брат ми ДВД продавница и некакви други приходи вртиме.
Инаку, со школото сум при крај, ама тука малку потешко иде, многу пари треба, а за да ги направиш тие пари, и молер би работел.

така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom