- Член од
- 15 јули 2005
- Мислења
- 972
- Поени од реакции
- 16
Trpelivosta ne ti e jaka strana????Мистичен напиша:Сеуште нема ништо во мојот инбокс!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Trpelivosta ne ti e jaka strana????Мистичен напиша:Сеуште нема ништо во мојот инбокс!![]()
Сајберкор, немој бе така, јас таквите клиенти и проекти не ги ни ставам во портфолио!cYb3rc0re напиша:Јас работам исто што и Мистик, само со далеку повеќе клиенти и далеку повеќе работа.
gerard напиша:јас работев 3 години во нет кафе... и од тогаш сеуште имам пореметен метаболизам. Најлошо е кога ќе те огрее сонце сабајлечки а не си легнал ич... лошо лошо...![]()
GreenStorm напиша:Momentalno cekam rezultati od priemnite vo Bugarija i ne rabotam apsolutno nisto(osven sto sedam pred kompjuter 10-12 casa dnevno)
Ama ako mozam ke si najdam nekoja part-time job, kolku za zanimacija. Inaku lani letoto rabotev vo internet-kafe, ama ovaa godina me mrzese, a i ne bese bas lesno da se zanimavas so nepismeni(kako sto se poveketo vo mojata selska okolina) koi nemozat eden email da si otvorat sami(pa i nemozat da si zapamtat password) :evil:
Mad Maxx напиша:Интрово беше за да не се збуни некој кога ке прочита дека сум полицаец![]()
Па дај да смислиме некое проекtче и да го прогураме да го исфинансираат!city напиша:јас работам во странски фондација и верувајте екстра ми е.се утепав од седење
Мистичен напиша:Па дај да смислиме некое проекtче и да го прогураме да го исфинансираат!city напиша:јас работам во странски фондација и верувајте екстра ми е.се утепав од седење![]()