Јес ју гот ме хирр!wow
Али подобро градски у село, него сељак во град!!!!:smir:
epa nisto ondak, bidi gradski u selo, samo ne znam koj te narekol seljak dur si bil/a vo grad?? Ke go karame :nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јес ју гот ме хирр!wow
Али подобро градски у село, него сељак во град!!!!:smir:
epa nisto ondak, bidi gradski u selo, samo ne znam koj te narekol seljak dur si bil/a vo grad?? Ke go karame :nenene:
каква третина бе не се ни петинаПровинција е област во државата со локална влада, водена од гувернер и има сопствено правно тело. Наградно прашање за скопјани ( не за сите, туку за тие надуените ) : КАДЕ НАЈДОВТЕ ПРОВИНЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА? Плус зборот нема никаква поврзаност со тоа што сакате вие да го кажите и воедно да навредите. Ако провинцијалци значи селани од околните градови тогаш скопје е најголема провинција и сељачана, затоа што помалце од 1/3 во скопје се чисти скопјани:nesum:
Али ја неам ништо против скопје туку против тие кои мислат дека светот се врти околу скопје
Провинција е област во државата со локална влада, водена од гувернер и има сопствено правно тело. Наградно прашање за скопјани ( не за сите, туку за тие надуените ) : КАДЕ НАЈДОВТЕ ПРОВИНЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА? Плус зборот нема никаква поврзаност со тоа што сакате вие да го кажите и воедно да навредите. Ако провинцијалци значи селани од околните градови тогаш скопје е најголема провинција и сељачана, затоа што помалце од 1/3 во скопје се чисти скопјани:nesum:
Али ја неам ништо против скопје туку против тие кои мислат дека светот се врти околу скопје
каква третина бе не се ни петина
Пешки завси од каде до каде ти треба да одиш.Обично се ти е на километар или два од дома.Јас живеам во центар и се ми е блиску и скоро и да немам потреба да отидам подалеку од 3-4 километри.Малку повеке времеее...:uvo:!
Ке ми се фане како од Штип до Радовиш пешки да одам!
Исто така и за шетање, баш и не ми се шета по улици како на пр. Партизанска!:helou::smir:
Ама како шо кажа секој со своите навики!sram
лолШТИП го мразам,град со полно манијаци,црни и нечисти работи.
Дефинитивно најлошиот град во македонија
Најдобар град за живеење е гевгелија и струмица.друг менталитет,народ, и далеку лугето се поотворени и повеке комуникативни од овие од штип(змијарникот):baeh::baeh: