Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Градот како град, шо е ногу гужва, шо не можеш на раат да излезеш да прошеташ и да стасаш пешки до било кое место шо ти треба и ред други работи.........!:toe:

ПС: Секако по малку имаат удел и лугето!:smir:

може да стасаш пешки каде сакаш само шо ке ти треба повеќе време :jaj: а за шетање па има места каде што можеш на раат да шлаеш и кулираш:smir: сепак сите според своите навики нели?!? :helou:

може да стасаш пешки каде сакаш само шо ке ти треба повеќе време :jaj: а за шетање па има места каде што можеш на раат да шлаеш и кулираш:smir: сепак сите според своите навики нели?!? :helou:

Малку повеке времеее...:uvo:!

Ке ми се фане како од Штип до Радовиш пешки да одам!
Исто така и за шетање, баш и не ми се шета по улици како на пр. Партизанска!:helou::smir:

Ама како шо кажа секој со своите навики!sram

Ниеден град само Скопјаните зошто ги навредуваат сите останати жители на Македонија со провенцијалци а не се гледат од каде се тие.:nenene:

Ниеден град само Скопјаните зошто ги навредуваат сите останати жители на Македонија со провенцијалци а не се гледат од каде се тие.:nenene:

A pa oni(skopjanite) edni gradski so se:tapp:site se soberaa koj od deka,ne mrazam ni eden grad vo Mk,mrazam TURBO FOLK!

Грешка си и тоа многу.

Скопјаништата се ОК, само треба да ги запознаеш вистинските луѓе.

A pa oni(skopjanite) edni gradski so se:tapp:site se soberaa koj od deka,ne mrazam ni eden grad vo Mk,mrazam TURBO FOLK!

Ниеден град само Скопјаните зошто ги навредуваат сите останати жители на Македонија со провенцијалци а не се гледат од каде се тие.

не не вреѓајте бре, секој си е посебна приказна за себе, секакви луѓе псотојат, секој се понаша различно, си има различни ставови од другите...и не ги навредуваме др жители нз од кај тоа...а тие што надошле во скопје како што кажа новоселец не се скопјани..и то и дај веќе нека не ви сметаме добри сме :)

Не мразам ниеден македонски град......наши луге си сме без разлика шо во некои градови мислат дека го фатиле госпо за јајца.....ама не ме плаши тоа .....ме плаши турбофолкерството низ градовите:toe:

Никој град не го мразам, ама кога веќе треба да бирам тоа би бил Скопје.

Подобро е да кажете дека сте навикнати да живеете во мало и помирно место за разлика од СК одколку да го обвинувате народот кој живее таму или се друго!!!Скопје поседува се што е неизоставен дел за еден поголем град, а тоа значи има многу добри и лоши страни!!!Мое мислење е дека му фали малце патриотизам(секако дека има исклучоци)!!!:smir:

Темава ми е фан клуб хејтери на Скопје а?

Јас го мразам Охрид, ок не го мразам градот туку мнозинството од народот што живее таму. Си имам свои причини.

Малку повеке времеее...:uvo:!

Ке ми се фане како од Штип до Радовиш пешки да одам!
Исто така и за шетање, баш и не ми се шета по улици како на пр. Партизанска!:helou::smir:

Ама како шо кажа секој со своите навики!sram

Znaci ti nedaj boze da otides u New York, eden od top 10 najubavi a voedno i najgolemi gradovi, a ti ke frlas po nego so drva i kamenja, i zasto? t.e. si kaza ti licno zasto :) Ene ima sela niz makedonija, koi se samo 50 metri radius, tamu ke ti bide odlicno :wink:

Znaci ti nedaj boze da otides u New York, eden od top 10 najubavi a voedno i najgolemi gradovi, a ti ke frlas po nego so drva i kamenja, i zasto? t.e. si kaza ti licno zasto :) Ene ima sela niz makedonija, koi se samo 50 metri radius, tamu ke ti bide odlicno :wink:

Јес ју гот ме хирр!wow

Али подобро градски у село, него сељак во град!!!!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom