Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за кого како...Какви луѓе,ја во принцип не мразам никој,е сега што охриѓани се малце по ладни и по некултурни према скопјани....зашто па ја да ги сакам.![]()
Strumica...
Знаев оти или си од радовиш или од штип. Нормално е тоа, сите неможат да бидат како струмица, и затоа љубоморате. :smir:
На што да љубомориме, на земјоделскиот факултет што го имате ?Знаев оти или си од радовиш или од штип. Нормално е тоа, сите неможат да бидат како струмица, и затоа љубоморате. :smir:
На се! Во штип ич нема живеачка. И тие што студират таму од ср сите се жалат. Една студентска што ја има во среда и толку е.На што да љубомориме, на земјоделскиот факултет што го имате ?
уствари го има и тој тука
ако мислиш за забава, требаше уште во декември да ја отворат новата дискотека ама имал нешто спорови околу просторот. Има исто и некои гласини дека ке се отвара стриптиз барНа се! Во штип ич нема живеачка. И тие што студират таму од ср сите се жалат. Една студентска што ја има во среда и толку е.
Зборуваме во сегашност. А за иднина живи и здрави и за тоа што ќе биде или нема да биде ќе дојде момент и за тоа да пишуваме.ако мислиш за забава, требаше уште во декември да ја отворат новата дискотека ама имал нешто спорови околу просторот. Има исто и некои гласини дека ке се отвара стриптиз бар![]()