Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Ниеден македонски град не мразам.. ама ме нервираат скопските пе*ери :smir:

Какви луѓе,ја во принцип не мразам никој,е сега што охриѓани се малце по ладни и по некултурни према скопјани....зашто па ја да ги сакам.:tapp:
за кого како...:pipi:
он топик..
мене не ми се свиѓа Прилеп.. појма неам зашо.. ни некој прилепчанец нешто ми згрешил ни прилеп како град нешто особено..ама. тапа ми е:pipi:

Сите грчки градови ги мразам а од македонските ниту еден град не мразам.
МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНИЦИТЕ КОИ ЖИВЕАТ ВО МАКЕДОНСКИТЕ ГРАДОВИ.

Знаев оти или си од радовиш или од штип. Нормално е тоа, сите неможат да бидат како струмица, и затоа љубоморате. :smir:
На што да љубомориме, на земјоделскиот факултет што го имате ?
уствари го има и тој тука

На што да љубомориме, на земјоделскиот факултет што го имате ?
уствари го има и тој тука
На се! Во штип ич нема живеачка. И тие што студират таму од ср сите се жалат. Една студентска што ја има во среда и толку е.

На се! Во штип ич нема живеачка. И тие што студират таму од ср сите се жалат. Една студентска што ја има во среда и толку е.
ако мислиш за забава, требаше уште во декември да ја отворат новата дискотека ама имал нешто спорови околу просторот. Има исто и некои гласини дека ке се отвара стриптиз бар :)

ако мислиш за забава, требаше уште во декември да ја отворат новата дискотека ама имал нешто спорови околу просторот. Има исто и некои гласини дека ке се отвара стриптиз бар :)
Зборуваме во сегашност. А за иднина живи и здрави и за тоа што ќе биде или нема да биде ќе дојде момент и за тоа да пишуваме.

kako и да е дискотеката мора да ја отворат во скоро време

Го мразам Скопје превише ми е напорен некако шо знам.А сеа да се надоврзам на горните постови дискотеката каде и да е до август мора да ја отворат барем така слушнав а алиен шо вика дека нема ноќен живот тоа е точно нема шо да се лутеме .:toe:

Скопје.
Ради градот,не поради лугето.:)
А некад и поради лугето,знаат да бидат многу напорни.
Али секако,тоа можда е релативно:).

Кичево-ретко грд град...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom