Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве уште еден доказ зошто и сте одбивни на цела македонија.Кога вие се курчевте у Грчку Охрид опстојуваше и без вас.Хотелите му беа преполни со странски туристи а можеја да летуваат и Македонците.Сакам да кажам дека Охрид опстојува многу пред Скопје да се роди.И сеа кога Грчка(велам Грчка бидеќи така вие ја викате и никој друг во Македонија)за вас станува се подалечна се курчите низ Охрид и се занесувате дека ако не сте вие Охрид ќе умре.Па да не се ``СКОПЈАНИ`` Охрид ќе биде ништо, само една провинција со езеро. Целата ваша егзистенција зависи од профитот што го правите од нас преку лето. А само заради таквите глупави ставови и одвратниот однос како домаќини што го имате го мразам Охрид.Oooф море греву вековен.
Еве зошто имам право.Не мразам ниту еден град, само се нервирам штони го уништуваат градот :/провинцијалциве
Кој ти кажал дека "Грчка" е подалеку бе другар, тие што оделе одат и сега.Еве уште еден доказ зошто и сте одбивни на цела македонија.Кога вие се курчевте у Грчку Охрид опстојуваше и без вас.Хотелите му беа преполни со странски туристи а можеја да летуваат и Македонците.Сакам да кажам дека Охрид опстојува многу пред Скопје да се роди.И сеа кога Грчка(велам Грчка бидеќи така вие ја викате и никој друг во Македонија)за вас станува се подалечна се курчите низ Охрид и се занесувате дека ако не сте вие Охрид ќе умре.
Сепак нее како што беше.Кој ти кажал дека "Грчка" е подалеку бе другар, тие што оделе одат и сега.
Можеби има исклучоци само заради политиката,името и другите работи(знаеш и ти кој се).
ОН : Незнам кој град го мразам, само знам дека Скопје го сакам највеќе :back::love3:
Не мразам ниту еден град, само се нервирам што провинцијалциве ни го уништуваат градот :/
Па која е тука разликата?Мислам што има врка која е причината?Битно е дека повеќе од 50% се откажаја и не идат више у "Грчку".:pos2:Треба на Охрид да му се помогне оти тешко дека ќе може да преживее.Неговата егзистенција е доведена во прашање.Него не мислиш ли и ти дека сум провинцијалец?:pos2::pos2:Да ама наведов зашто не е како што беше .. :helou:
Што подразбираш ти под провинцијалец?Па која е тука разликата?Мислам што има врка која е причината?Битно е дека повеќе од 50% се откажаја и не идат више у "Грчку".:pos2:Треба на Охрид да му се помогне оти тешко дека ќе може да преживее.Неговата егзистенција е доведена во прашање.Него не мислиш ли и ти дека сум провинцијалец?:pos2::pos2:
Не мразам ниту еден град, само се нервирам што провинцијалциве ни го уништуваат градот :/
Прашај го Shapeless. :pos2:Све што нее из Скопје се само бедни провинцијалци.Тоа провинцијалци Скопјани го користат кога сакаат некого да навредат.:nenene:Што подразбираш ти под провинцијалец?