Кој фудбалски клуб би сакале да го поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
normalno deka moze:)
kaka tu sei tutta la mia vita!!!!!!!!!!

Lele i jas sakam da go vodam Milan! Maca_kaka i Milanez` ve molam edno mesto vo glavniot odbor na AC Milan i za mene da ima! Jao kakov kolektiv ke bideme!:pipi:

-Juventus пошто ми е омилен клуб
-Barcelona пошто имаат добра младинска школа и секогаш играле возбудлив фудбал
-Ajax затоашто секогаш со млади играчи стигале многу далеку. ризница на добри млади фудбалери

Од светските гиганти би сакал да ја поседувам Барселона бидејќи сум нејзин огромен фан и бидејќи го игра најубавиот фудбал на планетата-му завидувам на Лапорта. Од бившите ју-простори сигурно би сакал да бидам газда на Партизан додека од нашето првенство би сакал да бидам сопственик на Пелистер, а доколку би имал повеќе парични средства ке пробам да го дигнам квалитетот на фудбал, а и конечно Македонија да има свој претставник во фазата по групи од Лигата на Шампионите. И уште една работа - сигурно би изградил огромни стадиони во повеќето градови низ Македонија со што кога би гостувале странски екипи не би морало да се игра на Градски.

A R S E N A L

Ever Arsenal Never Chelsea
A kazi ama gi izduvamo Kizo gledas li be?
Brawl%20-%20Chelsea%20v%20Arsenal.jpg

ej so kef bi go vodel MILAN lelele kako so ima sea zacuvano paricka ima eden tim da napram lele nema da mi zema titula nikoj 5 sezoni ni vo Liga na sampioni ni vo Seria A

Било кој и би го продал одма ...(се шалам манчестер јунајтед)

vardar da zali4i na tim sto imal renome :)
a potoa ARSENAL :) da imam monopol koj ke se "zanesuva" ke igra vo vardar !!!!!
a potoa juve da go poja4am malce - so nekolku pozicii - mislam na mestata kade nemaat soodvetni fudbaleri .....
.... ama ne sme baltazar :):salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom