Кој фудбалски клуб би сакале да го поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
манчестер брат да ми се деси таквоо нешто би умрел жими се:vozbud::vozbud:

Беласица и тоа со 5 милиона буџет ако може. Кога се бира веке де...:smir:

What the man said :)

Се разбира, нашиот најтрофеен клуб и најтрофејниот клуб во Англија би сакал да ги имам. А што кога ќе ги имам? Па зависи од парите секако, колку поседувам и слично. Да сум некој пребогат за што ништо веќе не ми требаат пари, би изградил спектакуларни стадиони со 150.000-200.000 места, би донел светски играчи и слично, нешто слично на Аврамович, а да неам толку пари и да почнам само со клубот и нешто ситно, најпрвин би инвестирал во тоа парите да ги направам, па потоа во клубот на велико, иако тоа може да потрае.

Црвена Звезда и Ливерпул од љубов...А иначе Ударници од Бутел, за тренер Рањо и идеме у Лига на Шампиони...Хахахахахаха

What the man said :)

Се разбира, нашиот најтрофеен клуб и најтрофејниот клуб во Англија би сакал да ги имам. А што кога ќе ги имам? Па зависи од парите секако, колку поседувам и слично. Да сум некој пребогат за што ништо веќе не ми требаат пари, би изградил спектакуларни стадиони со 150.000-200.000 места, би донел светски играчи и слично, нешто слично на Аврамович, а да неам толку пари и да почнам само со клубот и нешто ситно, најпрвин би инвестирал во тоа парите да ги направам, па потоа во клубот на велико, иако тоа може да потрае.

Да..да...да... И повеќе би ги плаќал навивачите, или би им давал бесплатни билети, па да се крева атмосфера:vozbud:

Jas Manchester United, Old Traford teatarot na sonistata. :pehar::pehar: Sampionite na evropa

Манчестер Јунајтед и Караорман:)

Нормално - Јувентус..Само фамилијата Ањели што ќе речи:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom